Την παρουσία τους στα play off της Super League 2 σφράγισαν τα Χανιά, μετά τη νίκη τους με 2-1 επί του Απόλλωνα Λάρισας, στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Οι Κρητικοί συνήλθαν από την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Παναχαϊκή και πήραν το τρίποντο που τους έλειπε για να οριστικοποιήσουν την παρουσία τους στην τελική φάση της διοργάνωσης, όπου θα έχουν μειονέκτημα έδρας.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό για… 16 λεπτά, με τα Χανιά να προηγούνται στο όγδοο μόλις λεπτό με «κεραυνό» του Μπραμπίγια.

Ο Ομπράντοβιτς ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους στο 12’, όμως ο Τριανταφυλλάκος έδωσε ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 16’ με κεφαλιά.

Ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο μισό του ματς, με το σκορ να μένει στο 2-1 και τα Χανιά να πετυχαίνουν τον στόχο τους.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βάτσιος του Συνδέσμου Δυτικής Αττικής, με βοηθούς τους Γαρεφαλάκη του Συνδέσμου Ηρακλείου και Βιτσεντζάτο του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής. Τέταρτος ρέφερι ήταν ο Πατεμτζής του Συνδέσμου Ηρακλείου.

Κίτρινες: 67’ Ουνγιαλίδης

ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Αναστασόπουλος, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Ουνγιαλίδης (83’ Ζιούλης), Παναγιωτούδης, Κάρλος, Τριανταφυλλάκος (83’ Σωτηράκος), Βασιλόγιαννης, Μπραμπίγια (72’ Σουντουρά), Κάσσος (56’ Γκίνο).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Φραντζέσκος): Αστράς, Καμπέρης (46’ Μπαλογιάννης), Μόρας, Σκούπρας, Λίταινας (46’ Μπάμπης), Μπάλλας, Γιάκος (46’ Σούλτσε), Χατζής, Αθανασιάδης (66’ Γκουντρουμπής), Τασιούλης, Ομπράντοβιτς (66’ Σέχου).

sport-fm.gr