Η άνοδος εξασφαλίστηκε δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη μίας μακράς σεζόν και στην ΑΕΛ θέλουν να το γιορτάσουν δεόντος στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στον ΑΟ Χανίων την προσεχή Κυριακή.

Από το πρωί της Τετάρτης τίθενται στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια του αγώνα, ενώ οι μαθητές δημοτικών δικαιούνται δωρεάν είσοδο. Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ στο μεταξύ, όλοι είναι επί ποδός για την οργάνωση της φιέστας η οποία θα αφήσει ικανοποιημένους τους μικρούς και τους μεγάλους «βυσσινί» φιλάθλους που θα δώσουν το παρών στο AEL FC ARENA.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι από αύριο ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την ΠΑΕ Χανιά ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 22/5/16 στις 17:00 στο γήπεδο AEL FC ARENA. Oι κάτοχοι των εισιτηρίων θα παρακολουθήσουν τόσο τον αγώνα όσο και τη φιέστα που θα ακολουθήσει για την κατάκτηση της ανόδου στη Super League και της οποίας το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί μέχρι την Πέμπτη.

Το πρόγραμμα της φιέστας θα είναι τουλάχιστον 2ωρο και ήδη επιμελούνται γι' αυτό η ΠΑΕ ΑΕΛ, η Ερασιτεχνική ΑΕΛ, οι παρουσιαστές της κα Οικονόμου και κ. Κέλλας, οι υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων και οι αρμόδιοι της εφημερίδας Ελευθερία. Η ΠΑΕ ΑΕΛ δηλώνει, ότι για τον συγκεκριμένο αγώνα και για την εκδήλωση που θα ακολουθήσει, η είσοδος θα είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά των δημοτικών σχολείων της Λάρισας, τα οποία θα μπορούν να προσέλθουν συνοδευόμενα είτε από τους γονείς είτε από τους δασκάλους τους».