Από την Τρίτη επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» απόλαυσαν μία μέρα ξεκούρασης τη Δευτέρα, μετά από μία απαιτητική εβδομάδα διπλών προπονήσεων που ολοκληρώθηκε με το «οικογενειακό» φιλικό με την ομάδα Κ20 το μεσημέρι της Κυριακής. 

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Σάκης Τσιώλης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει όλους τους παίκτες (πλην του Αβραάμ που απουσιάζει λόγω των αγώνων της Εθνικής Κύπρου για τα προκριματικά του Μουντιάλ), προσπαθώντας να καταλήξει στο σχήμα που θα έχει η ομάδα, αλλά και να περάσει τη φιλοσοφία του στους παίκτες. Πλέον παραμένει μεγάλο ερώτημα πότε θα είναι ο επόμενος αγώνας της ΑΕΛ. Αν και ο Αλέξης Κούγιας έχει διαβεβαιώσει τους παίκτες πως το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο AEL FC ARENA θα γίνει κανονικά, αυτό μόνο βέβαιο δεν είναι, καθώς το πρωτάθλημα βρίσκεται στον «αέρα». Μάλιστα, οι ενδείξεις συνηγορούν στο ότι εκτός απροόπτου οι αγώνες του Σαββατοκύριακου δεν θα γίνουν.

Σε αυτή την περίπτωση, ο επόμενος αγώνας της ΑΕΛ θα είναι αυτός κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη στις 26 Νοεμβρίου, ακριβώς 20 μέρες από το τελευταίο ματς με τον Παναιτωλικό. Πρόκειται για μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας, γι’ αυτό και στην ΑΕΛ εξετάζουν ήδη το ενδεχόμενο να κλείσουν ένα φιλικό το προσεχές Σαββατοκύριακο, στην περίπτωση που αναβληθεί οριστικά η 11η αγωνιστική, με έναν πιο ανταγωνιστικό αντίπαλο και όχι με την Κ20.