Οι κινητοποιήσεις των φιλάθλων και οπαδών της ΑΕΛ συνεχίζονται κατά της διοίκησης καθώς σήμερα στην Πλατεία Ταχυδρομείου είχαμε το 4ο συλλαλητήριο τους κατά της διοίκησης (προηγήθηκαν αυτές στις 3/10/2017 στην πλατεία Ταχυδρομείου, στις 20/1/2018  στο 3ο Λύκειο Λάρισας και στις 11/5/2018 και πάλι στην πλατεία Ταχυδρομείου).

Οι συντονισμένες φωνές των Λαρισαίων απαίτησαν από την διοίκηση και πιο συγκεκριμένα από τον μεγαλομέτοχο να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ακούστηκαν, επίσης, γνωστά συνθήματα υπέρ της ΑΕΛ και υβριστικά συνθήματα κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ καθώς επίσης, των ομάδων του ΠΟΚ (Ολυμπιακός,Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) αλλά και του ερχόμενου αντιπάλου των «βυσσινί» (Ατρόμητος).

Η πορεία είχε αφετηρία την πλατεία την πλατεία Ταχυδρομείου, στην συνέχεια οι διαμαρτυρόμενοι κατευθύνθηκαν επί της Παναγούλη και Κύπρου, εν συνεχεία από την Ολύμπου στην Γεωργιάδου, στους… «έξι δρόμους» και την καθιερωμένη στάση στο άγαλμα της πόλης μέχρι τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Εκεί… κρεμάστηκε και το πανό με τους φιλάθλους να ανεβαίνουν στην ταράτσα της πολυκατοικίας τοποθετώντας το σύνθημα κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, ακριβώς πάνω από τα γραφεία της διοίκησης στην Κύπρου.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από το συλλαλητήριο:

Πηγή: sportlarissa.gr