Μετά από αρκετά χρόνια παιδιά των ακαδημιών, αθλητές, αθλήτριες και προπονητές από όλα τα τμήματα (μπάσκετ, βόλεϊ ανδρών, βόλεϊ γυναικών, πάλη και στίβο), διοικητικοί παράγοντες, γονείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί και γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τη δυναμική του συλλόγου, στη λαμπρή αυτή εκδήλωση.

Οπω αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου "τους καλεσμένους καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΕΑΛ κύριος Γιάννης Περουλάκης και αφού τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, έκανε μια σύντομη αναδρομή στην ιστορία του συλλόγου και τα επιτεύγματα των αθλητών.

Ακολούθησε η προβολή σύντομου βίντεο, με φωτογραφίες και αποσπάσματα εφημερίδων από το πλούσιο αρχειακό υλικό του επίτιμου προέδρου κυρίου Σπύρου Μπαρμπούτη.

Ο κύριος Περουλάκης ευχαρίστησε τους χορηγούς όλων των τμημάτων, που με τη βοήθειά τους και το μεράκι τους για τον αθλητισμό, στηρίζουν τον σύλλογο και τους αθλητές του, ευχόμενος ότι το 2020 θα είναι μια ακόμη πιο δημιουργική χρονιά, για την ΕΑΛ. Ακολούθησε ο καθαγιασμός της πίτας από τον πατέρα Ιγνάτιο Μουρτζανό και η κοπή της.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου και επί πολλά χρόνια χορηγός, κύριος Κώστας Παπαγιάννης, ο οποίος μίλησε για τον επίτιμο πρόεδρο κύριο Σπύρο Μπαρμπούτη, το έργο και την προσφορά του κατά τη διάρκεια της πενηντάχρονης θητείας του ως προέδρου και μέλους του ΔΣ της ΕΑΛ.

Κατόπιν ο πρόεδρος της ΕΑΛ κος Περουλάκης απένειμε στον κύριο Μπαρμπούτη αγαλματίδιο και πλακέτα με το έμβλημα του συλλόγου, τον Πήγασο, για τα 50 χρόνια αδιάλειπτης προσφοράς του στον σύλλογο, στον αθλητισμό και την πόλη. Φανερά συγκινημένος ο κύριος Μπαρμπούτης ευχαρίστησε όλους τους παρευρεθέντες, αλλά και όσους κατά καιρούς έχουν περάσει ως αθλητές από τα τμήματα της ΕΑΛ, από την ίδρυση της έως σήμερα.

Την εκδήλωση, εκτός των γονέων και φίλων, τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας κύριος Νίκος Λιούπας, ο εκπρόσωπος του Δήμου Λαρισαίων κύριος Γιάννης Αλεξούλης, ο πατέρας Ιγνάτιος Μουρτζανός, οι επίτιμοι πρόεδροι κύριοι Σπύρος Μπαρμπούτης και Θεόδωρος Ματίκας, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΛ και πολλοί χορηγοί των τμημάτων του συλλόγου.

Τυχερή στην εύρεση του φλουριού της πίτας στάθηκε η κυρία Χριστίνα Σβάρνα, η οποία κέρδισε το μεγάλο δώρο, προσφορά του χορηγού της εκδήλωσης ΙΕΚ Δήμητρα, μια υποτροφία αξίας 2500 ευρώ. Ακολούθησε κλήρωση και των άλλων δώρων, προσφορά των χορηγών της εκδήλωσης.

* Ευχαριστούμε θερμά το volleynewsthessalias.gr για την κάλυψη της εκδήλωσης μας"