Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory σημείωσε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League 2020-21 και μάλιστα με εμφατικό τρόπο.

Η τέταρτη αγωνιστική επιφύλασσε ένα σπουδαίο ματς στους ανθρώπους του αθλήματος, καθώς οι «κυανόλευκοι» του Λίνου Γαβριήλ «άλωσαν» το «ΠΑΟΚ Sports Arena» με 91-93, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για τη συνέχεια του «μαραθωνίου» που προβλέπεται συγκλονιστική.

Το νικητήριο καλάθι της «μάχης» του ΠΑΟΚ με την ομάδα μας, σημειώθηκε από τον Τζέιμς Ουέμπ, όμως η ασίστ προήλθε από «μαγική» πάσα του Κωνσταντίνου Παπαδάκη, ενώ οι δύο ομάδες φαίνονταν να οδεύουν προς την παράταση με 2.9'' να απομένουν στο ρολόι και το σκορ να είναι καρφωμένο στο 91-91.

Μία ημέρα μετά τον αγώνα, ο πλέι μέικερ της ομάδας τοποθετήθηκε για την φάση που σημάδεψε την αγωνιστική: «Πήραμε σημαντική νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Στην τελευταία φάση βγήκε στο παρκέ ότι σχεδίασε ο προπονητής στο πινακάκι και είναι απολαυστικό, διότι ήταν μία όμορφη ενέργεια. Να υπογραμμίσω όμως, ότι ο Γουέμπ τα έκανε όλα να φαίνονται πιο εύκολα. Με αυτό τον τρόπο μας έδωσε τη νίκη και πλέον συγκεντρωνόμαστε για τη συνέχεια».

Ποια ήταν η αίσθηση των αντιπάλων για την τελευταία επίθεση της ομάδας; «Δε το γνωρίζω. Αυτό που συνηθίζεται είναι να γίνονται αλλαγές στα σκριν για να μη δοθεί πλεονέκτημα στον αντίπαλο. Δεν πρόλαβαν να αμυνθούν και είμαστε χαρούμενοι που πετύχαμε το σχέδιο μας».