Το μυστήριο λύθηκε και ο Αλέξης Κούγιας φρόντισε γι αυτό. Ο πρόεδρος της ΑΕΛ είχε φραστικό επεισόδιο με φίλο της ομάδας στον εντός έδρας αγώνας με την Ξάνθη, αλλά επρόκειτο για μια παρεξήγηση της στιγμής.
Μέσα από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο Αλέκης Κούγιας ενημερώνει ότι συναντήθηκε με τον φίλαθλο την Παρασκευή (28/4) και όπως αποκάλυψε «ήταν οδοντίατρος όλων σχεδόν των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ επί εποχής Πηλαδάκη».
Αναλυτικά η δήλωση Κούγια
«Έμαθα το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο, αλλά και τη διεύθυνση του οπαδού της  ΑΕΛ με τον οποίο είχα το λεκτικό επεισόδιο την Κυριακή μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη στο AEL FC ARENA.
Τον κ. Αλέξανδρο Βασιλόπουλο τον επισκέφθηκα σήμερα το μεσημέρι στο οδοντιατρείο του και είχαμε συζήτηση δύο ωρών, στην οποία συζητήσαμε, τόσο τους λόγους για τους οποίους προκλήθηκε το μεταξύ μας επεισόδιο, αλλά κυρίως για το παρόν και για το μέλλον της ΑΕΛ, γιατί όπως μου εξήγησε και ο ίδιος διαπίστωσα, ήταν οδοντίατρος όλων σχεδόν των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ επί εποχής Πηλαδάκη και παθιασμένος οπαδός της ομάδας.
Στον κ. Βασιλόπουλο ζήτησα συγγνώμη για την προσβλητική προς αυτόν συμπεριφορά μου και ο ίδιος μου έδωσε ειλικρινείς εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του προς εμέ που προκάλεσε την δική μου συμπεριφορά.
Στο πρόσωπο του κ. Βασιλόπουλου ανακάλυψα έναν οπαδό επιπέδου της ΑΕΛ και χάρηκα ιδιαίτερα για τη γνωριμία μου αυτή.
2. Σήμερα είχα προσωπική επαφή με τον κ. Άγγελο Μπερτσάτο, ο οποίος εκπροσωπεί την εταιρία που κατασκευάζει τα καθίσματα τα οποία πρέπει να τοποθετηθούν στο στάδιο Αλκαζάρ και την επόμενη εβδομάδα θα έχει τακτοποιηθεί πλήρως, τόσο η παραγγελία των συγκεκριμένων καθισμάτων, όσο και το χρονοδιάγραμμα τοποθέτησης τους.
Είμαι βέβαιος ότι η Διοικούσα Επιτροπή του Αλκαζάρ κατόπιν αυτής της εξελίξεως θα αποσύρει την καταγγελία στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και θα σταματήσει αυτή η δυσφήμηση. αλλά και οι παρεπόμενοι κίνδυνοι από αυτή».
sentragoal.gr