Και εξακολουθεί να τρελαίνει κόσμο... Ο Απόλλων Λάρισας κέρδισε 2-0 τον Αήττητο την Κυριακή (25/11) και με 16 βαθμούς απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής ύστερα από 6 αγωνιστικές στη φετινή Β' Εθνική.
Η ομάδα του Μαρσέλο Τροΐζι, λοιπόν, έδωσε συνέχεια στις επιτυχίες μετά το σπουδαίο διπλό κόντρα στον Ηρακλή, δείχνοντας αποφασισμένη για μεγάλα πράγματα.
Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι με 5 βαθμούς μοιράζονται τη 12η θέση με τον ΑΟΧ-Κισσαμικό και τη Σπάρτη.
Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του παιχνιδιού, οι Θεσσαλοί είχαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία στο 6', όταν ο Μαρκολίνο έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Τασιούλης έπιασε το σουτ στην κίνηση, με την μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 9' ο Μαντζάρης εξουδετέρωσε το σουτ του Ματσούκα στην πρώτη επίσκεψη των φιλοξενούμενων στα αντίπαλα καρέ, ενώ στο 24' ο Κουρτεσιώτης από αριστερά έκανε τη συρτή σέντρα και παραλίγο ο Μουστάκης να σημειώσει αυτογκόλ υπέρ του Απόλλωνα.
Ένα λεπτό αργότερα Μαρκολίνο και Τασιούλης συνεργάστηκαν ωραία και ο δεύτερος σούταρε διαγώνια εντός περιοχής, με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ στην καλύτερη στιγμή του ματς μέχρι εκείνο το σημείο.
Στο 28' ο Σουλιώτης σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ στον Κοκκαλά, ενώ στο 34' ο γκολκίπερ του Αήττητου έδειξε τα αντανακλαστικά του σε σουτ του Τασιούλη από το ύψος του πέναλτι, για να ακολουθήσει στην επαναφορά άστοχο σουτ του Χατζή.
Στο 39ο λεπτό και πάλι ο Σουλιώτης βρήκε δίχτυα, και πάλι όμως το γκολ δεν μέτρησε, ως οφσάιντ σε αυτή την περίπτωση, για να γίνει τελικά το 1-0 στο 45', με τον Κοκκαλά να κάνει κακή έξοδο και τον Πολέτο να ανοίγει το σκορ σε κενή εστία ύστερα από πάσα του Μαρκολίνο.
Στο β' ημίχρονο οι νεοφώτιστοι απείλησαν στο 47', με το σουτ του Ματσούκα από καλή θέση να είναι για λίγο άστοχο, ενώ στο 53' ο Μαντζάρης απέκρουσε το δυνατό σουτ του Σταματάκη εντός περιοχής.
Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 56' έκανε το δυνατό σουτ από αριστερά της περιοχής, για να διώξει σε κόρνερ ο Κοκκαλάς, με τον Λουκάο από την πλευρά του στο 58' να κάνει ωραία ατομική ενέργεια και σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να περνά άουτ.
Στο 63' οι «κυανόλευκοι» άγγιξαν το 2-0, καθώς ο Λουκάο σέντραρε από δεξιά, ο Χατζής έκανε την προβολή και ο Χριστοφιλέας έδιωξε πάνω στη γραμμή, για να κάνει ο Τασιούλης το δυνατό σουτ στην επαναφορά και ο Κοκκαλάς να επέμβει αποτελεσματικά.
Τελικά, το 2-0 ήρθε στο 69', όταν ο Πολέτο εκτέλεσε φάουλ η μπάλα κόντραρε στο τείχος και ο Σουλιώτης με πλασέ είδε αυτή τη φορά το γκολ που πέτυχε να κατακυρώνεται.
Στο 74' και σε μια περίεργη φάση ο Αγιώτης πήγε να διώξει την μπάλα, αυτή κόντραρε στον Μαρουκάκη και σταμάτησε στο δοκάρι, με την ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη να χάνει την ευκαιρία για τη μείωση του σκορ.
Aπό εκεί και πέρα, δεν υπήρξε κάτι άλλο αξιοσημείωτο, με τους Θεσσαλούς να προσθέτουν άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τσοπουλίδης του Συνδέσμου Ξάνθης με βοηθούς τον Μανασή του Συνδέσμου Τρικάλων και τον Φραγκούλη του Συνδέσμου Πρέβεζας-Λευκάδας.
Κίτρινες: 25' Χατζής, 29' Λούκας Ράμος, 39' Σουλιώτης, 78' Αγιώτης - 25' Χριστοφιλέας, 41' Ματσούκας, 68' Κασνέτση, 72' Μαρουκάκης, 77' Νικλητσιώτης, 87' Βούκοβιτς.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Κοντοές (58' Aγιώτης), Σουλιώτης, Χατζής, Λούκας Ράμος, Μαρκολίνο, Τασιούλης (70' Λίταινας), Πολέτο (85' Καμπέρης), Λουκάο.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Κοκκαλάς, Χριστοφιλέας, Βούκοβιτς, Γροντής, Σπυρόπουλος, Μουστάκης (61' Κατσικογιάννης), Κασνέτση, Σταματάκης, Χαντί (73' Νικλητσιώτης), Ματσούκας (67' Χατζηιωαννίδης), Μαρουκάκης.

a-sports.gr