Το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Σλοβενία όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, έδωσε την Κυριακή (4/8) ο Απόλλων Λάρισας.

Οι Θεσσαλοί αντιμετώπισαν την Αλ Φαϊσαλί και γνώρισαν βαριά ήττα με 5-1.

Με πολλές απουσίες και με έκδηλη την κόπωση από τις πολλές σκληρές προπονήσεις οι «κυανόλευκοι» άντεξαν μόνο στο πρώτο ημίχρονο, αφού στο δεύτερο οι Σαουδάραβες ήταν καταιγιστικοί.

Έτσι αν και στο 38' ο Τασιούλης με ωραίο σουτ ισοφάρισε το γκολ των Αράβων από το 27', στην επανάληψη η ελληνική ομάδα έμεινε από δυνάμεις και δέχθηκε άλλα τέσσερα τέρματα.

Αξίζει να σημειωθει ότι οι Σκούπρας και Κωστούλας δεν χρησιμοποιήθηκαν καθόλου, ενώ ο Χατζής έπαιξε στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο.

Η αρχική ενδεκάδα του Απόλλωνα Λάρισας: Γκέκας, Κακάμης, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Καρατάσιος, Κοντοθανάσης, Βαγενάς, Νύκταρης, Γκουντρουμπής, Λίταινας, Τασιούλης.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Καψάσκης, Κοσμίδης, Λουκάς, Μεζίνι, Μπρέμπος, Μπιμάι, Χατζής, Σιφναίος, Καμπέρης, Καρδάμης και Κούλπας.
Δεν έχουν τελειώσει οι μεταγραφές...

Με την επιστροφή στην Λάρισα θα ξεκινήσει ο τρίτος κύκλος της προετοιμασίας των Θεσσαλών όπου θα ενσωματωθεί με την ομάδα αρχικά ο Νιγηριανός άσος Νταβίντ Ζαζίμ και στην πορεία τουλάχιστον άλλες τρεις με τέσσερις μεταγραφές.

Παράλληλα, ο Αριάν Μπελά θα μιλήσει με τη διοίκηση και θα ανακοινώσει τους τους παίκτες που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα.

Στα 100 ευρώ τα εισιτήρια διαρκείας

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε ότι από τη Δευτέρα (5/8) τίθενται σε κυκλογορία τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2019/2020.

Όπως έγινε γνωστό αυτά τιμώνται στα 100 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει ότι ξεκινάει από την Δευτέρα (05/08) η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα αγωνιστική περίοδο όπου η ομάδα μας εκπροσωπώντας την Λάρισα αλλά και ολόκληρη την Θεσσαλία, θα αγωνισθεί στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Super League 2.

Τα εισιτήρια τα οποία θα τιμώνται στην προνομιακή τιμή των 100 ευρώ και θα περιλαμβάνουν φιλικούς αγώνες, παιχνίδια πρωταθλήματος, Κυπέλλου αλλά και play off, θα διατίθενται από το Λογιστικό γραφείο του οικονομικού διευθυντή της ΠΑΕ, κ. Αχιλλέα Σακελλαρίου, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από τα νέα γραφεία της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, στο κέντρο της πόλης μας, επί της οδού Μανωλάκη 13-15 στον 2ο όροφο.

Ώρες παραλαβής εισιτηρίων: Καθημερινά (10πμ.-1μ. και 6-8μμ.)

Υ.Γ. Από τις 20 Αυγούστου θα διατίθενται κανονικά από τα γραφεία της ΠΑΕ»

a-sports.gr