Με 5 αθλητές συμμετείχε ο Α.Σ. ΔΙΑΣ Λάρισας  στο 5ο President Cup στην πόλη Χέλσινγκμποργκ, της Σουηδίας.

Το πρωτάθλημα αποτελεί τη κορυφαία διοργάνωση παγκοσμίως, καθώς είναι κατηγορίας G2 όπου οι αθλητές που κατακτούν τη πρώτη θέση παίρνουν 20 βαθμούς για τη παγκόσμια και ολυμπιακή κατάταξη.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν εθνικές ομάδες, από Κορέα, Αμερική, Βραζιλία, Κούβα και όλες τις Ευρωπαϊκές εθνικές ομάδες, αποτελούμενοι από αθλητές που θα αγωνισθούν στην Ολυμπιάδα το καλοκαίρι στο Τόκυο.

Ο σύλλογος είχε δυο πέμπτες θέσεις, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας έδειξαν αγωνιστικότητα και συνέπεια στις κορυφαίες διοργανώσεις.

Αναλυτικότερα, ο 5ος πανευρωπαϊκός πρωταθλητής Πράπας Ιωάννης έδειξε για άλλη μια φορά ότι βρίσκετε στους κορυφαίους αθλητές της Ευρώπης, κατακτώντας την 5η θέση χάνοντας στην προημιτελική φάση, από τον Γάλλο αθλητή.

Η Βακάλη Ελένη, κατέκτησε τη 5η θέση μετά χάνοντας στην προημιτελική φάση, από τη Ρωσίδα πρωταθλήτρια Ευρώπης, όπου για άλλη μια χρονιά δείχνει ότι βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και η πρόκριση για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, θα είναι εφικτή.

Ο Μπαντραλέξης Αντώνιος, ηττήθηκε στο δεύτερο αγώνα, από τον Ουκρανό αθλητή μετά από έναν δυνατό αγώνα όπου κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Ο Αρβυθάς Παναγιώτης, ηττήθηκε στο πρώτο αγώνα από τον Ρώσο αθλητή, όπου κέρδιζε τους δυο πρώτους γύρους και στο τρίτο γύρο έγινε ανατροπή του αγώνα.

Η Καλτέκη Φαίδρα ηττήθηκε στο δεύτερο αγώνα, από την Βρετανίδα αθλήτρια μετά από έναν δυνατό αγώνα.

Αυτή ήταν η πρώτη επίσημη διοργάνωση του συλλόγου, σε επίπεδο G2, όπου οι αθλητές κυνήγησαν τη πρόκριση για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για τη προσπάθεια που κατέβαλαν, τους γονείς που στηρίζουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες των παιδιών τους, αλλά και τον προπονητή κ. Ζεϊμπέκη Χρήστο.