Με τη συμμετοχή 800 αθλητών-τριων, απ’ όλο το κόσμο πραγματοποιήθηκε το διεθνές πρωτάθλημα στη Βαρσοβία της Πολωνίας “Polish Open & Warsaw Cup”.

Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ συμμετείχε με 4 αθλητές, κατακτώντας ένα χάλκινο μετάλλιο με την Βακάλη Ελένη στα -63 κιλά Νεανίδων μετά από δυο νίκες και μια ήττα στον ημιτελικό, δυο πέμπτες θέσεις με τους Αρβυθά Παναγιώτη στα -63 κιλά Εφήβων όπου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κερδίζοντας δυο αγώνες και ηττήθηκε στον προημιτελικό και η Καλτέκη Φαίδρα στα -57 κιλά Γυναικών (Νούμερο 6 στη συγκεκριμένη διοργάνωση), όπου κέρδισε τη αθλήτρια από την Πολωνία και ηττήθηκε στον προημιτελικό από την Νορβηγίδα πρωταθλήτρια.

Τέλος, ο Μπαντραλέξης Αντώνιος, ηττήθηκε στο πρώτο αγώνα μετά από έναν δυνατό αγώνα με ανατροπές με το αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για την εμφάνιση τους και τον προπονητή του συλλόγου κ. Ζεϊμπέκη Χρήστο για την παρουσία τους σε μια ακόμη δυνατή διοργάνωση, παγκοσμίου επιπέδου.

Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά, εντάσσοντας νέα τμήματα και ώρες για ώρες τις ηλικίες