Μετά από διάλειμμα δύο εβδομάδων, καθώς μεσολάβησε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου που έχει αποχωρήσει, η ΑΕΛ επιστρέφει αύριο στην αγωνιστική δράση.

Μετά τη νίκη της κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, η ομάδα της Λάρισας υποδέχεται τον Κισσαμικό, με τους νεοφώτιστους Κρητικούς να αποτελούν μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος φέτος, καθώς όχι μόνο έχουν εξασφαλίσει την παραμονή από καιρό, αλλά βρίσκονται στο πάνω μισό της βαθμολογίας και έχουν «σοκάρει» αρκετές φορές μέχρι στιγμής με τα αποτελέσματα τους «μεγάλους» της Football League, συμπεριλαμβανομένης και της ΑΕΛ που κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 στο Ρέθυμνο στον πρώτο γύρο αποφεύγοντας την ήττα από την ομάδα της Κρήτης.

Η προετοιμασία της ΑΕΛ ολοκληρώθηκε σήμερα με την πρωινή προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας ανακοινώθηκε η αποστολή του αγώνα.

O Σάκης Τσιώλης συμπεριέλαβε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων  ο Σεμπαστιάν Ναγιάρ μετά από πολύ καιρό όπως και ο Άγγελος Βέρτζος. Εκτός τέθηκαν ο ανέτοιμος Ροβίθης και ο τιμωρημένος Αναστασόπουλος.

Η 20άδα: Ξενοδόχοβ, Καβουσάκης, Bέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Μονιάκης, Μασούρας, Νικολακάκης, Ρέντζας, Κοντοχρήστος, Μπανούσης, Ναγιάρ, Λαμπρόπουλος, Ουρτάδο, Βαρέλα, Πάτο, Κουτσιανικούλης,Μπόγιοβιτς, Μαρουκάκης, Καπός.

 Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο AEL FC ARENA την Κυριακή στις 15:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από τον ΟΤΕ TV.