Το μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής του Βόρειου ομίλου της Super League 2... βάφτηκε «βυσσινί»!

Στο ντεμπούτο του Παναγιώτη Γκουτσίδη στον πάγκο, η ΑΕΛ κυριάρχησε πλήρως κόντρα στην πρωτοπόρο και αήττητη μέχρι σήμερα Ξάνθη, επικρατώντας με το επιβλητικό 4-0 στο «Αλκαζάρ»!

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Λάρισας δεν ήταν άλλως από τον Μάριο Όγκμποε, με τον 27χρονο φορ να πετυχαίνει χατ-τρικ (26', 51', 64') και τον Μιχάλη Τσουμάνη να βάζει το... κερασάκι στην «τούρτα» στο 88ο λεπτό για το τελικό αποτέλεσμα!

Τρίποντο με το οποίο η ΑΕΛ ανέβηκε στην τέταρτη θέση του ομίλου με 16 πόντους, με τους Ακρίτες να παραμένουν στην πρώτη θέση με 22 βαθμούς, παρά την πρώτη ήττα που υπέστησαν φέτος.

Μάλιστα, μέχρι τώρα στη σεζόν είχαν δεχθεί μόλις ένα τέρμα!

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Ομάρ, Θ. Παπαγεωργίου, Κολομπίνο (86’ Μαυριάς), Γιάκος (79’ Κ. Παπαγεωργίου), Νικολιάς (69’ Γλυνός), Όγκμποε (86’ Τσουμάνης), Ακούνια (86’ Νίνο).

ΞΑΝΘΗ (Νίκος Κεχαγιάς): Ίτσο, Πολίμος, Φαζός, Παπάζογλου, Τζανακάκης (56’ Δεληγιαννίδης), Θυμιάνης (56’ Δόρης), Γκόμεθ, Πλατέλλας (46’ Κρητικός), Γκινσάρι (56’ Διαμαντόπουλος), Τσέλιος, Ιμπραΐμι (79’ Τ. Δημητριάδης).

sport-fm.gr