Η ΑΕΛ έχει ήδη πληρώσει φέτος αρκετές χιλιάδες ευρώ σε πρόστιμα μετά από ρίψη φωτοβολίδων και αντικειμένων στο AEL FC ARENA.

Παρά τις εκκλήσεις της ΠΑΕ, όμως, τα επεισόδια δεν σταματούν, καθώς και στο τελευταίο παιχνίδι με τον Κισσαμικό κάποιος «ανεγκέφαλος» πέταξε μία φωτοβολίδα εντός του γηπέδου. Το νέο κρούσμα αναγκάζει την διοίκηση να λάβει αυστηρότερα μέτρα, γι’ αυτό και από το επόμενο ματς κόντρα στην Καλλιθέα θα λειτουργούν οι κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν σε όλες τις θύρες με τις φωτογραφίες να στέλνονται απ’ ευθείας στην ΕΛΑΣ.

Το μέτρο γνωστοποίησε μέσω Facebook ο εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ Γιάννης Καλογιάννης, διευκρινίζοντας πάντως πως η πρόθεση της ΑΕΛ δεν είναι «να καταδώσει τα παιδιά της».

Η ανάρτηση του κ. Καλογιάννη έχει ως εξής:

«Για να ελαφρύνω τις ανησυχίες κάποιων συνοπαδών. Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν πρόκειται ποτέ να καταδώσει τα παιδιά της. ‘Ομως πρέπει να προστατευθεί από ηλιθιότητες αλλά και προβοκάτσιες. Από τον επόμενο λοιπόν εντός έδρας αγώνα, θα λειτουργήσουν οι (κρατικές) κάμερες στο Αrena. Οπότε οι όποιοι επίδοξοι αρνητές της φετινής προσπάθειας, οφείλουν από ‘δω και πέρα να γνωρίζουν ότι η φωτογραφία τους θα αποτυπώνεται απευθείας στα κεντρικά της ΕΛ.ΑΣ. Υ.Γ. Μην μου αποδίδετε φωτογράφιση οπαδού για την προχθεσινή κροτίδα. Τον ξέρουμε όπως ξέραμε και τον «πρωταγωνιστή» της Λαμίας. Δεν είναι όμως εκεί το ζήτημα. Απλά η αντοχή έχει φτάσει στα όρια και ασυλία πλέον δεν υπάρχει για κανέναν».