Ούτε στην Πάτρα κατάφεραν να πάρουν την πρώτη τους νίκη τα κορίτσια του ΝΟΛ, καθώς ηττήθηκαν εκεί χθες από τη ΝΕΠ με 7 – 3 για την 6η και τελευταία αγωνιστική της α’ φάσης της Α1 πόλο γυναικών. 

Έτσι οι Λαρισαίες ολοκλήρωσαν την α’ φάση του πρωταθλήματος, χωρίς να μπορέσουν να «σπάσουν το ρόδι», και η προσπάθειά τους, μεταφέρεται πια στην β’ φάση, όπου στις 12, 19 και 30 Ιανουαρίου, θα αντιμετωπίσουν και πάλι τη ΝΕ Πατρών σε αγώνες κατάταξης, για την 3η-4η θέση του Β’ ομίλου, στις δύο νίκες, (ενδιάμεσα υπάρχει το παιχνίδι Κυπέλλου με το Νηρέα Χαλανδρίου την ερχόμενη Τετάρτη στο κολυμβητήριο του Αλκαζάρ και μετά ακολουθεί ένας μήνας χωρίς αγωνιστική δράση για τα κορίτσια του Σπύρου Τσιάρα).

Όσον αφορά το παιχνίδι της Πάτρας, ο ΝΟΛ (με τον οποίο αγωνίστηκε και η εκ των ΗΠΑ αφιχθείσα Ιόλη Μπενέκου, που πλέον θα παραμείνει και θα ενισχύσει την λαρισινή ομάδα στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεών της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο), πάλεψε στα ίσα μέχρι το ξεκίνημα του τρίτου οκταλέπτου, όταν και ήταν κοντά στο σκορ, (μείωσε σε 4 – 3), για να ξεφύγει στη συνέχεια η ΝΕΠ και να πάρει τη νίκη με 7 – 3.

Τα οκτάλεπτα: 2 – 1, 2 – 1, 2 – 1, 1- 0.

ΝΕ Πατρών (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Σινεμόγλου, Πασσά, Τσιμάρα Ευδ., Τσιμάρα Ευφ., Πετάση, Μιχαηλίδου, Μοίραλη, Μπιτσάκου, Μανέτα Σ., Λυκοθανάση, Ζαφειράκη, Ρακιντζή, Μανέτα Β.

ΝΟΛ (Σπύρος Τσιάρας): Καζάνα, Μπενέκου 1, Τσιγαρίδα 1, Τουλουμτζίδου 1, Κους, Τοκίνι, Μπαλάτσα Μ., Μπαλάτσα Ν., Πατούνα, Μιγδάνη.

Τα αποτελέσματα της χθεσινής 6ης αγωνιστικής έχουν ως εξής::

Β' ΌΜΙΛΟΣ

ΝΕΠ – ΝΟΛ 7 - 3

Γλυφάδα – Νηρέας 10 - 7

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΊΑ 

1. Γλυφάδα 18

2. Νηρέας 9

………………………….

3. ΝΕΠ 9

4. ΝΟΛ 0

Α' ΟΜΙΛΟΣ

Βουλιαγμένη – Εθνικός 11 - 6

Ολυμπιακός – Ρέθυμνο 25 - 2

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Βουλιαγμένη 15

2. Ολυμπιακός 15

…………………………………….

3. Εθνικός 3

4. Ρέθυμνο 3

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ

Πλέον τον Ιανουάριο το πρωτάθλημα περνάει στη β’ φάση του, όπου θα έχουμε τα εξής:

Τη ΝΕΠ και το ΝΟΛ, που τερμάτισαν 3η και 4η στον Β’ όμιλο από τη μία να αγωνίζονται μεταξύ τους - στις δύο νίκες - όπως και οι δύο πρώτοι του Α’ ομίλου, Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός θα παίξουν επίσης στις δύο νίκες. 

Την ίδια ώρα Εθνικός, Ρέθυμνο, Γλυφάδα και Νηρέας Χαλανδρίου θα αγωνιστούν σε ένα όμιλο όπου όσοι τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις, θα συνεχίσουν με Βουλιαγμένη και Ολυμπιακό στον όμιλο για τον τίτλο, ενώ οι δύο τελευταίοι μαζί με ΝΕΠ και ΝΟΛ θα αγωνιστούν στον όμιλο παραμονής, (από 9/2 έως 13/4) και τέλος αρχές Μαίου, θα είναι τα πλέι άουτ, μεταξύ των δύο τελευταίων ομάδων του πρωταθλήματος.