Η διαμάχη της ΠΑΕ ΑΕΛ με τον πρώην ιδιοκτήτη της ομάδας, Κώστα Πηλαδάκη συνεχίζεται. Ο λόγος είναι η κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται εδώ και καιρό ο αγωνιστικός του AEL FC ARENA.
Ο Κώστας Πηλαδάκης με δήλωσή του αναφέρει ότι θα κινηθεί δικαστικά εναντίον του Αλέξη Κούγια. Στη δήλωσή του σημειώνει: «Από την αρχή της συμβατικής σχέσης αυτό που ζητήσαμε ήταν να τηρούνται οι συμβατικές υποχρεώσεις τίποτε παραπάνω και τίποτε λιγότερο, έχουμε κάνει παρά πολλες  ενέργειες υπέρ της ομάδας που ποτέ δεν αναδείξαμε  και παρά πολύ υπομονή στις επιθέσεις του κ Κουγια θεωρώντας ότι κάποια στιγμή θα σταματήσει, κάναμε λάθος. Θα κινηθούμε νομικά εναντία σε όλα τα ψευδή, τις ύβρεις και τις συκοφαντίες του».
Απαντώντας στη συγκεκριμένη δήλωση η ΠΑΕ ΑΕΛ τονίζει: «Πληροφορηθήκαμε τις απαντήσεις του κ. Πηλαδάκη και των συνεργατών του στη Λάρισα για το «χωράφι» του AEL FC ARENA, που μέχρι τον Μάιο του 2019 θα το έχουμε πληρώσει 1.750.000€, πληροφορηθήκαμε και τις απόψεις περί του ότι για την κατάσταση του «χωραφιού» φταίνε τα τρακτέρ που χρησιμοποιούμε, αλλά επειδή γνωρίζουμε που πήγαν τα τέλεια τρακτέρ που πλήρωσε ο λαός της Λάρισας αγοράζοντας μετοχές της Marfin, για να τα δώσει μετά ο «αδελφός» Βγενόπουλος στον Πηλαδάκη δάνεια, θα μιλήσουμε την επόμενη Δευτέρα, γιατί αύριο και την Κυριακή έχουμε δύο πολύ δύσκολες αγωνιστικές αποστολές, που είναι η προτεραιότητα μας.
Για το πούλμαν του Καζίνο Ξάνθης που αγοράσαμε χρυσό, τα τρακτέρ του Πηλαδάκη και τα τρακτέρ από τα Δένδρα που τα πήρε ο Πλεξίδας στο τυροκομείο θα μιλήσουμε από Δευτέρα…
Λευτεριά στη Βόρεια Μύκονο!».