Σε ημέρα αποδεσμεύσεων εκτυλίσσεται η Παρασκευή (1/9) για την ΑΕΛ. Αρχικά, λύθηκε η συνεργασία με τον Ισπανό, Πάμπλο Γκαγιέχο και λίγες ώρες αργότερα ακολούθησε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. Η εν λόγω απόφαση ήταν ειλημμένη εδώ και αρκετές ημέρες καθώς είχε υπάρξει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με πειθαρχικό παράπτωμα.
Οι «βυσσινί» ευχήθηκαν στον ποδοσφαιριστή καλή συνέχεια στην καριέρα του.
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Κουτσιανικούλη και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία, προσωπική και επαγγελματική», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Τέλος ο Γκαγιέχο, επέστρεψε ο Μακρής
Ανακατατάξεων συνέχεια στην ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» ανακοίνωσαν την Παρασκευή (1/9) την κοινή λύση της συνεργασίας τους με τον Πάμπλο Γκαγιέχο, αλλά και την επιστροφή του Κωνσταντίνου Μακρή και μάλιστα ως επαγγελματία.
Ο νεαρός είχε αποδεσμευτεί μετά τη λήξη του πρωταθλήματος από την Κ20, αλλά πλέον επιστρέφει και θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις.
Αναλυτικά: «- Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Pablo Gallego και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.
- Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με τον Λαρισαίο επιθετικό Κωνσταντίνο Μακρή».
Παράλληλα, λύθηκε η συνεργασία και με τους προπονητές της ομάδας Κ20 κ.κ. Θοδωρή Βουτυρίτσα, Κώστα Μαντζιώκα και Βαγγέλη Τσότσα.
Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τους προπονητές της ομάδας Κ20 κ.κ. Θοδωρή Βουτυρίτσα, Κώστα Μαντζιώκα και Βαγγέλη Τσότσα, τους οποίους και ευχαριστεί για την συνεργασία και την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται κάθε προσωπική, οικογενειακή κι επαγγελματική επιτυχία».
a-sports.gr