Πρώτο επίσημο παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Super League 2 σήμερα Κυριακή για την ΑΕΛ, η οποία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής αντιμετωπίζει στο στάδιο Αλκαζάρ στις 15:00, τον Απόλλωνα Λάρισας.

Η αποστολή της ΑΕΛ είναι η εξής:

Θεοδωρόπουλος, Σουλούκος, Θεολόγου, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Μπέρτος, Παπαγεωργίου ΑΘ., Μαιδανός,Tahar, Maksymenko, Colombino, Παπαγεωργίου Κων., Νικολιάς, Γιάκος, Συμελίδης, Γλυνός, Όγκμποε, Κούστα, Γαρουφαλιάς, Μαυριάς, Αcuna, Γρηγορόπουλος.

Πολλά τα προβλήματα του Απόλλωνα Λάρισας με τους «κυανόλευκους» να κατεβαίνουν με αποστολή μόλις 16 παικτών.

Τα θέματα κορονοϊού (ανακοίνωσαν 6 κρούσματα), αναγκάζουν τον Απόλλωνα Λάρισας να κατεβαίνει με πολλές απουσίες κόντρα στην ΑΕΛ. Συγκεκριμένα οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν πως η αποστολή θα αποτελείται από μόλις 16 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Μόλις 16 παίκτες (!) θα έχει τελικά κοντά του ο Marcelo Straccia για την αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας, ενόψει του αγώνα με την Α.Ε.Λ. οι οποίοι είναι οι ακόλουθοι: Μαντζάρης (Τ), Norman (T), Σκούπρας, Καρρίκι, Γιαννίτσης, Λίταινας, Μπαλογιάννης, Χατζής, Καλούσης, Λουκάς, Villa, Kozuh, Παναγιώτου, Νούσιος, Ζαχόπουλος, Σούλτσε».

kosmoslarissa.gr