Στη Λάρισα το αποφάσισαν. Ο κόουτς Παπανικολόπουλος θα συνεχίσει τη δουλειά του στην ομάδα και θα έχει τη δυνατότητα να «χτίσει» με τη δική του φιλοσοφία.

Υπενθυμίζουμε ότι ανέλαβε την ομάδα στα μέσα Δεκεμβρίου μετά την αποχώρηση του Λίνου Γαβριήλ. Ο Παπανικολόπουλος είχε αρχίσει τη σεζόν 2020-2021 στο Περιστέρι αλλά αντικαταστάθηκε από τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Η συνεργασία του Θόδωρου Ριζούλη με τον κόουτς ήταν πολύ καλή και για το λόγο αυτό κρίθηκε ότι οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί. Επί της ουσίας, μετά από μια παράξενη χρονιά, η Λάρισα κέρδισε την παραμονή της  αν και υπήρξε πολλή αγωνία ως το τέλος.

Πάντως μέσα στη σεζόν πέτυχε μεγάλες νίκες, όπως εντός έδρας με ΑΕΚ και Προμηθέα κι εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ. Πιθανότατα μετά απ’ αυτές τις τρεις νίκες η οποιαδήποτε ομάδα να μην είχε θέμα παραμονής αλλά οι Θεσσαλοί έφτασαν στο «τέλος καλό, όλα καλά».

Παράλληλα παρουσίασαν κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες εικόνες. Όπως για παράδειγμα τον Κωνσταντίνο Παπαδάκη, ο οποίος έκανε σπουδαία σεζόν. Και μάλιστα έφτασε μέχρι την Εθνική ομάδα στα «παράθυρα».

Επίσης είχε ορισμένες αξιοπρόσεκτες περιπτώσεις ξένων. Όπως του εκπληκτικού Τζέιμς Γουέμπ ο οποίος αποχώρησε για τη Μούρθια τον Ιανουάριο. Αλλά και των πολύ έμπειρων Τζέρι Σμιθ και Μπράντον Ρας.

Πάντως στη Λάρισα εκτιμούν ότι η συνεργασία με τον Παπανικολόπουλο θα αποφέρει πολύ καλύτερες ημέρες για την ομάδα. Το έργο του εκτιμήθηκε και για το λόγο αυτό θα παραμείνει ακόμα ένα χρόνο στην ομάδα.

sportime.gr