Ούτε στη σύσκεψη παρουσία των εκπροσώπων των ομάδων, αλλά και της αστυνομίας, κατέστη εφικτό να αποφασιστεί η έδρα του τελικού του Κυπέλλου που έχει προγραμματιστεί για τις 19 Φεβρουαρίου. Η υπόθεση πήρε αναβολή για την προσεχή Δευτέρα, όταν και (επιτέλους) αναμένουμε να δοθεί μια λύση.
Η Λάρισα είναι το φαβορί (το κλειστό της Νεάπολης έχει χωρητικότητα 4.000 θεατές), αρκεί να δώσει έγκριση η αστυνομία πως μπορεί να εγγυηθεί για την ασφάλεια του αγώνα, διαφορετικά ο αγώνας θα γίνει στο ΟΑΚΑ.
Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν ο γενικός διευθυντής Παναγιώτης Τριαντόπουλος και ο διευθυντής λειτουργίας Γιώργος Μοιρέας, ενώ ο Άρης εκπροσωπήθηκε από τους Μάνο Λάσκαρη (εντεταλμένος σύμβουλος ΚΑΕ, αδερφός του ιδιοκτήτη Νίκου Λάσκαρη), Δημήτρη Παπακυριάκη (αντιπρόεδρος) και Γιώργο Σφυρή (νομικός εκπρόσωπος και συνεργάτης του Νίκου Λάσκαρη).
Οι άνθρωποι του Άρη είχαν στην αρχή της διαδικασίας έναν έντονο διάλογο με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, που προσωρινά αποχώρησε από την αίθουσα αλλά επανήλθε λίγο αργότερα και η σύσκεψη ολοκληρώθηκε ομαλά.
Η ανακοίνωση:
Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ, με συμμετοχή της διοίκησης της Ομοσπονδίας , των διοικήσεων των φιναλίστ του κυπέλλου Παναθηναϊκού και Άρη και εκπροσώπων τoυ Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, αποφασίστηκαν τα εξής: Έγινε αποδεκτή η πρόταση των δύο σωματείων για διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου της 19/2 στη Λάρισα.
Οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας ενημέρωσαν ότι μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (30/1) θα απαντήσουν επίσημα για το αν το συγκεκριμένο γήπεδο πληροί όλες τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας, για την ασφάλεια σε αθλητικούς χώρους και τις δυνατότητες διεξαγωγής αγώνων. Σε περίπτωση που αυτό δεν ισχύει, η εισήγηση της Αστυνομίας ήταν η διεξαγωγή του αγώνα στο ΟΑΚΑ και αυτή έγινε αποδεκτή.
sport-fm.gr