Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory ολοκλήρωσε την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (24/1 - 17:00) που σηματοδοτεί την έναρξη του δευτέρου γύρου στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League, εκεί όπου μετρά τρεις νίκες και ψάχνει περισσότερες.

Η δοκιμασία απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδας δίνει την ευκαιρία στους καλαθοσφαιριστές να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, όπως επισήμανε και ο Νίκος Παπανικολόπουλος στις δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα μας (ΕΔΩ).

Ο φιλόδοξος τεχνικός που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας μας έπειτα από το πέρασμα του Λίνου Γαβριήλ, επιθυμεί να παρατηρήσει τη διάθεση των παικτών μέσα στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου της Νεάπολης, εκεί όπου καλούνται να εμφανίσουν ένα αξιοπρεπέστατο πρόσωπο.

Στη συνολική προϊστορία των δύο αντιπάλων, οι «πράσινοι» μετρούν δύο περιπάτους την περασμένη σεζόν (2019-2020), αλλά τα δεδομένα ήταν διαφορετικά στον πρώτο γύρο του φετινού «μαραθωνίου», όταν οι «κυανόλευκοι» έβαλαν δύσκολα στους γηπεδούχους ως το τελικό 69-60. Οι άνθρωποι της ομάδας μας αναζητούν μία παρόμοια εμφάνιση στη 12η αγωνιστική, από το σημείο δηλαδή που ξεκινά μία τριάδα αγώνων «φωτιά», με Παναθηναϊκό (εντός), ΑΕΚ (εντός) και Προμηθέα (εκτός).

Στα αγωνιστικά ζητήματα της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory, παρότι δύο καλαθοσφαιριστές μας έλειψαν κάποιες ώρες από το γήπεδο για προληπτικούς λόγους θα είναι στη διάθεση του κόουτς. Οι Σπυρόπουλος και Παπαδάκης θα μπορέσουν να ενισχύσουν τις προσπάθειες των υπόλοιπων συμπαικτών τους, σε μία «μάχη» που αποτελεί πρόκληση για ολόκληρο το οικοδόμημα μας.

Οι αριθμοί:

- Τρία αμυντικά ριμπάουντ χωρίζουν τον Σπύρο Μούρτο από τα 500 στη Stoiximan Basket League.

- Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory έφτασε τα 40+ ριμπάουντ στα τρία τελευταία παιχνίδια της, ενώ αυτό έγινε μία φορά στα πρώτα οχτώ.

- Η ομάδα μας δεν έπεσε κάτω από τα 16 λάθη στα οχτώ τελευταία παιχνίδια της, ένα στοιχείο που καλείται να βελτιώσει άμεσα.