Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε να γλιτώσει την ήττα από την ΑΕΛ στη Λάρισα ο ΠΑΟΚ, που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στο «Αλκαζάρ».

Πολύ κακό ήταν το θέαμα στο πρώτο ημίχρονο, με τον ΠΑΟΚ να έχει σε πολύ μεγάλο ποσοστό την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να δημιουργεί μεγάλες ευκαιρίες.

Είχε, βέβαια, μια πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Άκπομ να φεύγει «στην πλάτη» της άμυνας των γηπεδούχων και να αστοχεί σε τετ-α-τετ στο 40΄. 

Λίγο νωρίτερα (35΄) ο Μουργκ εκτέλεσε ένα από τα γνωστά εξαιρετικά φάουλ του, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Αυτές ήταν οι μοναδικές στιγμές που ο ΠΑΟΚ έγινε «αισθητός» από την άμυνα της ΑΕΛ στο πρώτο μέρος.

Στο 55΄ πάλι ο Άκπομ έχασε τεράστια ευκαιρία καθώς σούταρε ψηλά άουτ, σε απόσταση 6-7 μέτρων από την εστία, ενώ ο ΠΑΟΚ αύξανε συνεχώς την πίεση γύρω από την περιοχή του Σουλούκου. 

Λίγο μετά, όμως, η ΑΕΛ πήρε «κεφάλι» στο σκορ στην πρώτη της «επίσκεψη» στην περιοχή των φιλοξενούμενων. Ο Γλυνός έβγαλε μια σέντρα από δεξιά, ο Παπαγεωργίου πήρε την κεφαλιά και ο Ταχάρ από κοντά έγραψε το 1-0. 

Απείλησε ελάχιστα, αλλά κατάφερε να «αποδράσει» στο 90+5΄ με απευθείας φάουλ του Κούρτιτς που διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

naftemporiki.gr