Η βαριά εντός έδρας ήττα από τη Λαμία πίκρανε τον Αλέξη Κούγια, ωστόσο ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ ούτε που θέλει να σκέφτεται πως μπορεί να συνέβη κάτι που σχετίζεται με στοιχηματική απάτη.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM την Τρίτη (12/11), το αφεντικό των «βυσσινί» ανέφερε σχετικά: «Το αποκλείω να υπάρχει σχέση του αγώνα με στοιχηματική απάτη. Ο Κρίστινσον είναι ο τερματοφύλακας της Εθνικής Ισλανδίας. Είναι δικηγόρος και πολύ καλό παιδί.

Τα γκολ που τρώμε είναι κωμικά. Στο πρώτο υπάρχουν έξι παίκτες δικοί μας με έναν της Λαμίας. Τον άφησαν μόνο του, αλλά ήταν η κακιά η ώρα. Τα δικά μας παιδιά είναι καθαροπαίδια. Πρέπει να πω πάντως ότι αυτό που γίνεται με τους μάνατζερ δεν υπάρχει. Τους ξέρουμε όμως πλέον τους μάνατζερ που είναι… ματιασμένοι».

Επισης, είπε: «Τώρα έβλεπα τα γκολ και λέω τι να πεις. Ο Κάτσε περνάει μια κάμψη, και με τον Παναθηναϊκό δεν ήταν καλός. Σέβομαι τις επιλογές του κ. Γρηγορίου, ο ίδιος προπονητής αν νικούσε χθες, θα έφερνε τρίτη την ΑΕΛ μετά από 30 χρόνια. Τι να πεις σε έναν τέτοιο προπονητή, που είχε αναλάβει την ομάδα από τόσο χαμηλά και την έχει φτάσει εδώ πού βρίσκεται.

Από 'κει και πέρα εγώ τα παρακολουθώ όλα. Είχα πει ότι θα μετράω μέχρι το 100 πριν πάρω αποφάσεις, τώρα θα μετράω μέχρι το 1000 και ακόμα παραπάνω. Βράζω από την ήττα από την Καλαμάτα στο Κύπελλο, γιατί υπάρχουν ματς που η ΑΕΛ πρέπει να τα παίρνει. Χθες μικρύναμε. Όχι πολύ, αλλά μικρύναμε.

Κάποια παιδάκια πήγαν να αποδοκιμάσουν τον Μόρα και κινήθηκε όλο το γήπεδο εναντίον τους. Αλλά αυτοί είναι αλήτες και έμποροι ναρκωτικών, τι να λέμε τώρα. Ήταν να τους υπερασπιστώ και αρνήθηκα, γι' αυτό ήρθα σε ρήξη μαζί τους».

a-sports.gr