Τέλος ο Αλέξης Κούγιας από ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, με τον γνωστό ποινικολόγο να παραχωρεί συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη, στη Λάρισα, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι φεύγει όχι μόνο από την ΑΕΛ αλλά και από το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

«Πήρα την απόφαση οριστικά και αμετάκλητα να αποχωρήσω από την ΑΕΛ και από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από αυτήν την στιγμή δεν θα παρακολουθήσω ξανά αγώνα της ΑΕΛ, είτε εντός είτε εκτός έδρας. Ούτε θα έρθω ξανά στη Λάρισα.

Παύω να έρχομαι στο γήπεδο. Κουράστηκα. Περιμένω να βοηθήσετε κι εσείς να βρεθεί ο αντικαταστάτης μου. Παύω να είμαι η αιτία της κόντρας. Η απόφασή μου είναι οριστική και αμετάκλητη και δεν θα μου την αλλάξει κανένας. Μέχρι να βρεθεί ο διάδοχός μου, δεν θα συμμετάσχω στην καθημερινότητα της ΠΑΕ. Δεν θα ξαναβγάλω ανακοίνωση», υποστήριξε ο Αλέξης Κούγιας και αναφέρθηκε ακόμα στην περίπτωση του Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος ακόμη δεν έχει ανανεώσει.

Ο Κούγιας εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο Σέρβος εξτρέμ έχει υπογράψει στην ΑΕΚ, παρότι ο ίδιος και η οικογένειά του, του το αρνούνται. Επιτέθηκε, από εκεί και πέρα, στον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο, αλλά και στον εισαγγελέα Γιώργο Λαΐνη. Κατέστησε σαφές ότι αν βρεθεί ένας σοβαρός άνθρωπος που θα θελήσει να αναλάβει τις μετοχές της ΠΑΕ, τότε μέσα σε δέκα λεπτά θα συμφωνήσει μαζί του.

Ανέφερε ότι είναι ψέματα πως θέλει 5 εκατ. ευρώ για να παραδώσει τη σκυτάλη. «Λιγότερα από τα μισά θέλω», πρόσθεσε και σημείωσε ότι έχει βάλει 3 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ. Εξάλλου, ο Αλέξης Κούγιας ισχυρίστηκε ότι διαπραγματεύεται με 27χρονο Βραζιλιάνο κάτοχο κοινοτικού διαβατηρίου, καθώς και ότι ο νυν προπονητής Τζανλούκα Φέστα δεν θα αποχωρήσει από την ομάδα του. Πηγή:

sport24.gr