Το άσχημο τερέν του AEL FC ARENA δεν προβληματίζει μόνο τον Αλέξη Κούγια και τους ανθρώπους της ΑΕΛ, αλλά και τους αντιπάλους της, όπως φάνηκε από την αντίδραση του Γιώργου Σπανού στο συμβούλιο της Παρασκευής (25/01) της Σούπερ Λίγκας.
Η ομάδα του κάμπου με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την κόντρα από το αίτημα του ιδιοκτήτη του Ατρόμητου, όπως και την στήριξη που πήραν αρχικά οι Περιστεριώτες από τον εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση.
Ωστόσο, έκαναν πίσω αμφότεροι για να κριθεί ακατάλληλο το γήπεδο, καθώς αντέδρασαν οι άνθρωποι της ΑΕΛ με πρωτοστάτη τον Αλέξη Κούγια. Παράλληλα, όμως, η ανακοίνωση των «βυσσινί» ολοκληρώνεται με μια ευθεία απειλή πως αν δεν λυθεί οριστικά το πρόβλημα, τότε από του χρόνου η ομάδα θα αγωνίζεται εκτός Λάρισας!
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΑΕΛ:
«Τεράστιο θέμα εις βάρος της ΠΑΕ ΑΕΛ δημιούργησε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιώργος Σπανός στο σημερινό Δ.Σ. στην Super League.
Συγκεκριμένα ο Γιώργος Σπανός ζήτησε από τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα σύμβουλο της Super League να ενεργοποιηθεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος και αφού ελεγχθεί το γήπεδο της ΠΑΕ ΑΕΛ το AEL FC ARENA από ειδική εταιρεία να κηρυχθεί ακατάλληλο και ακολούθως να ορισθεί ο αγώνας ΠΑΕ ΑΕΛ –ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ σε ουδέτερο γήπεδο.
Με το αίτημα του Γιώργου Σπανού συντάχθηκε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον εκπρόσωπο της κ. Μάκη Γκαγκάτση.
Μετά από αυτά τα δύο αιτήματα έγινε συζήτηση τουλάχιστον μιας ώρας με έντονη αντίδραση από τους κ. Αλέξη Κούγια και κ. Σωτήρη Μάρκου και τελικώς ο κ. Σπανός και ο κ. Γκαγκάτσης απέσυραν τα αιτήματα τους.
Είναι βέβαιο όμως ότι εφόσον η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του AEL FC ARENA δεν βελτιωθεί με την αντικατάσταση του χλοοτάπητα και με την δημιουργία έργων υποδομής σε αυτό με κόστος τουλάχιστον 300.000€ η ΠΑΕ ΑΕΛ από την νέα σεζόν θα αγωνίζεται εκτός Λάρισας».

a-sports.gr