Σε απολογία κλήθηκε από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League η ΠΑΕ ΑΕΛ για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πλατανιά. Η απολογία είναι για την προσεχή Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στις 15:30 και αφορά όπως αναφέρεται από την έκθεση του παρατηρητή αγώνα για τα υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της ΑΕΛ καθώς και την συμπεριφορά τους.

Σε απολογία κλήθηκαν επίσης για τους αγώνες της 17ης αγωνιστικής οι ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ Πανιώνιος για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους, η ΠΑΕ Παναιτωλικός για την συμπεριφορά του φυσικοθεραπευτή Ιωάννου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την συμπεριφορά του διευθύνοντα συμβούλου Λούμπος Μίχελ και η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για την συμπεριφορά του προέδρου Γιώργου Χριστοβασίλη. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κλήθηκε σε απολογία και για την 16η αγωνιστική για συμπεριφορά των φιλάθλων της, ενώ για τον ίδιο λόγο κλήθηκε και η ΠΑΕ Βέροια. «ΠΑΕ ΑΕΛ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 22/1/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 22/1/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ-ΠΑΕ Πλατανιάς.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 1 περ. α΄. εδ. α΄, παρ. 2 περ. α΄, δ΄και ε΄, 7 περ. γ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ».