Το "τέσσερα στα τέσσερα" έκανε η ΑΕΛ κερδίζοντας με 1-0 την Καλλιθέα στο AEL FC ARENA το απόγευμα του Σαββάτου, ωστόσο ο αγώνας έφερε προβληματισμό στον πάγκο της ομάδας. 

Η ΑΕΛ δεν είχε καλή απόδοση για ένα ακόμα παιχνίδι, στο οποίο μάλιστα η Καλλιθέα έπαιξε για αρκετό διάστημα με 9 παίκτες, με τον κόσμο να εκφράζει την δυσαρέσκειά του για την επιθετική δυστοκία και την κακή απόδοση με αποδοκιμασίες.

Μερίδα φιλάθλων και από την πλευρά των επισήμων αναγνώρισε και την προσπάθεια της... Καλλιθέας καθώς χειροκρότησε κάποιους παίκτες. “Αυτό δεν είναι ΑΕΛ” αναφώνησαν κάποιοι διαμαρτυρόμενοι για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Γκολ από νωρίς

Στο 18ο λεπτό, ο Ρέντζας έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Γκίνης έκανε το λάθος, ο Νίκο Βαρέλα πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας κι έστειλε αυτήν στα δίχτυα της εστίας του Μιχελή, ανοίγοντας το σκορ για την ΑΕΛ.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρα ματς, ο Τζάκσον τροφοδότησε τον Μπούζα, αλλά το διαγώνιο σουτ του δευτέρου κατέληξε στην αγκαλιά του Ξενοδόχοφ.  Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Καλλιθέα έφθασε κοντά στην ισοφάριση όταν ο Σταμόπουλος έκανε τη σέντρα σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι χάρη και στην αντίδραση του Ξενοδόχοφ.

Στο 51ο λεπτό, η Καλλιθέα έμεινε με 10 παίκτες όταν ο Μουκτάρης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, ανατρέποντας τον Μαρουκάκη εκτός περιοχής. Στο 64', ο Κουτσιανικούλης έκλεψε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και έδωσε στον Μπόγιοβιτς που ήταν στο σημείο του πέναλτι, αλλά το σουτ που έκανε χτύπησε στα πόδια του Τσώνη.

Το αριθμητικό μειονέκτημα της Καλλιθέας διευρύνθηκε στο 71ο λεπτό, όταν έμεινε με 9 παίκτες μετά και την αποβολή του Μασένα. Ο Βραζιλιάνος φορ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Βέρτζου και ο Μονιάκης τού ζήτησε εξηγήσεις, με αποτέλεσμα να τον σπρώξει ελαφρά και ο αριστερό μπακ της ομάδας της Λάρισας, να πέσει στο έδαφος.

Στο 78ο λεπτό, ο Μπόγιοβιτς έχασε την ευκαιρία να κάνει το 2-0 και στο 90ό, η Καλλιθέα έφθασε μια ανάσα από την ισοφάριση, όταν ο Ντουρμισάι μετά από φάση διαρκείας έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρια της εστίας του Ξενοδόχοφ.

Στις καθυστερήσεις, ο Μασούρας είχε την ευκαιρία να πετύχει το δεύτερο γκολ της γηπεδούχου, αλλά η φλυαρία δεν το κατέστη δυνατό.

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης (46' Βέρτζος), Αναστασόπουλος, Βαρέλα, Ναγιάρ, Λαμπρόπουλος (80' Μασούρας), Μαρουκάκης (57' Κουτσιανικούλης), Μπόγιοβιτς

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Μιχελής, Σταμόπουλος (58' Φράγκος), Λεβέντης, Μουxτάρης, Τσώνης, Κατσικογιάννης (38' Σταύρου), Γκίνη, Μπέλης, Μπoύζας (69' Ντουρμισάι), Τζάκσον, Μασένα

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής

Σάββατο 2 Απριλίου

ΑΕΛ - Καλλιθέα 1-0 (18' Βαρέλα)

Κυριακή 3 Απριλίου

Πανσερραϊκός - Πανελευσινιακός

Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΟ Χανιά

Κέρκυρα - Αχαρναϊκός

Παναχαϊκή - Λαμία ΑΝΑΒΟΛΗ

Παναιγιάλειος - Αγροτικός Αστέρας

Εργοτέλης - Κισσαμικός ΜΑΤΑΙΩΣΗ

Απόλλων - Ολυμπιακός Βόλου ΜΑΤΑΙΩΣΗ

Δευτέρα 4 Απριλίου

ΑΟ Τρίκαλα - Ζάκυνθος

Με πληροφορίες από Sport24.gr