Στη Λάρισα στο πλαίσιο του πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, το οποίο συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Λαρισαίων και ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας (ΝΟΛ), βρίσκεται από χθες ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ) Κυριάκος Γιαννόπουλος.

Το απόγευμα της Παρασκευής ο κ. Γιαννόπουλος με τον Πρόεδρο του ΝΟ Λάρισας κ. Γιώργο Κατσαντώνη, συναντήθηκαν  με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, με τον οποίο συζήτησαν την επέκταση συνεργασίας ΚΟΕ και Περιφέρειας Θεσσαλίας έχοντας ως κοινό συνεργάτη τον ΝΟΛ, με δεδομένο τη χρησιμοποίηση του κολυμβητηρίου της Νέας Πολιτείας, ενός από τα πιο σύγχρονα πλέον στην ελληνική επικράτεια.

Μεταξύ άλλων, τα θέματα που συζητήθηκαν, αφορούσαν στη χρήση του εν λόγω κολυμβητηρίου για σκοπούς προετοιμασίας των εθνικών μας ομάδων, καθώς και η ανάληψη από τον ΝΟΛ μεγάλων κολυμβητικών διοργανώσεων υπό την αιγίδα της Περιφέρειας.

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης συνεχίζεται σήμερα Σάββατο 2/10 και αύριο Κυριακή 3/10, με τις αθλήτριες όλων των ομάδων να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους!