Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory ύστερα από τη σπουδαία επικράτηση επί της ΑΕΚ στη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League, ξεκίνησε εντατικά την προετοιμασία της για το επόμενο παιχνίδι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Οι «κυανόλευκοι» στην πρώτη εβδομάδα δίχως τον Τζέιμς Ουέμπ στο πρόγραμμα των προπονήσεων, μπήκαν δυναμικά και συγκεντρωμένα, έτσι ώστε να ετοιμαστούν κατάλληλα για την εκτός έδρας «μονομαχία» με τον Προμηθέα Πατρών.

Οι καλαθοσφαιριστές του Νίκου Παπανικολόπουλου γνωρίζουν ότι το «εμπόδιο» είναι ιδιαίτερα δύσκολο, ειδικότερα από τη στιγμή που οι Πατρινοί φαίνεται να βρίσκουν τη φόρμα τους, παίρνοντας κολλητές νίκες επί σημαντικών αντιπάλων.

Θετικό είναι το γεγονός ότι κανείς από το έμψυχο δυναμικό δε βρίσκεται εκτός πλάνων του κόουτς, με τον Μπράντον Ρας να βγάζει κανονικά μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια να παίρνει τις απαραίτητες «ανάσες» με την φροντίδα των υπευθύνων προς το πρόσωπο του να είναι δεδομένη.

Τέλος, τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας (Γκόρντον, Washpun) έχουν αρκετή διάθεση, την οποία εμφανίζουν συνεχώς στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου της Νεάπολης.

Ο νέος point guard του συνόλου μας, δείχνει απόλυτα έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής απέναντι στον Προμηθέα, αφού εγκλιματίστηκε άμεσα στο καινούριο του περιβάλλον.

Να σημειωθεί ότι σήμερα (3/2) και αύριο (4/2) οι παίκτες μας έχουν μονές προπονήσεις.