Ικανοποίηση και ανακούφιση επικρατεί στο «στρατόπεδο» της ΑΕΛ μετά τη δεύτερη σερί νίκη-θρίλερ κόντρα στον Κισσαμικό η οποία διατήρησε την ομάδα στην κορυφή.

Στο προπονητικό τιμ υπάρχει μερικός προβληματισμός για την απόδοση της ομάδας σε ένα μέρος του αγώνα καθώς δεν μπορούσε να αναπτυχθεί και να απειλήσει όπως ήθελε ο Σάκης Τσιώλης, ωστόσο, δεν έχει περάσει αρκετός χρόνος από την ημέρα που ο Καρδιτσιώτης ανέλαβε τον πάγκο της ομάδας και είναι λογικό να μην έχει περάσει την αγωνιστική φιλοσοφία του στους παίκτες ακόμα.

Ήδη από χθες ξεκίνησε σε φουλ ρυθμούς η προετοιμασία για το επόμενο ματς-τελικό, το οποίο θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο στις 15:00 (ΟΤΕ TV) κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα εκτός έδρας, με την ομάδα του Ευόσμου να «καίγεται» για βαθμούς καθώς βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με 24 βαθμούς, τη στιγμή που Πανελευσινιακός και Παναχαϊκή ακολουθούν με 20.

Από τον Εύοσμο ενδέχεται να λείψουν οι Μπανούσης και Ουρτάδο καθώς με την κίτρινη κάρτα που είδαν την Κυριακή έφτασαν τις επτά συνολικά έκαστος φέτος, όπερ και σημαίνει ότι θα απουσιάσουν από δύο εκ των τεσσάρων αγώνων της ΑΕΛ στη Football League, με την σχετική απόφαση να λαμβάνεται σύντομα.