Την ήττα γνώρισε η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας στο γήπεδο της Αγυιάς από τον Παναχαϊκή με 2-1 στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της football league.
Ο αγώνας ήταν ένα ντέρμπι καθώς εκτός των γηπεδούχων και οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν, ικανοποιώντας στο έπακρο τον κόσμο που βρέθηκε και πάλι μαζικά στις εξέδρες του γηπέδου.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κλειδώσουν ουσιαστικά τη νίκη στο πρώτο ημίχρονο, όταν προηγήθηκαν με 2-0 με γκολ των Ελευθεριάδη στο 29' και Μωραΐτη στο 42' Στο δεύτερο ημίχρονο το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με γκολ του Τσιλούλη στο 85' χωρίς όμως να απειλήσουν περισσότερο τους Πατρινούς.
Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος (23′ Μουστακόπουλος), Γκίνο (61′ Φουρλάνος), Στεργίδης, Φωτάκης, Ελευθεριάδης (71′ Μασούρας), Αποστολόπουλος, Λουμπαρδέας, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Μωραϊτης
Απόλλων Λάρισας (Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου, Τσιλούλης, Σουλίδης (70′ Καμπέρης), Χατζής, Καρακατσάνης, Μαυριάς, Ιβανίδης

(*) φωτογραφία αρχείου