Ο Γ. Σ Ερμής Αγιάς για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Β’ Εθνική του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας! Η ομάδα της Αγιάς σε έναν από τους κρισιμότερους αγώνες στην ιστορία της τα κατάφερε στην έδρα των Ιωαννίνων και πήρε τη νίκη με 67-91.

Αναμφίβολα πρωταγωνιστές οι παίκτες και ο προπονητής της ομάδας Γρηγόρης Γιασσάρης, κατάφεραν να κερδίσουν στην έδρα των Ιωαννίνων και να δώσουν χαρά στους φιλάθλους της Αγιάς και ιδιαίτερα στον πρόεδρο Θοδωρή Ριζούλη, τον εμπνευστή αυτής της ομάδας.

Η τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο την ομάδα της Φλώρινας θα δώσει τυπικά και μαθηματικά την άνοδο στην Β Εθνική, σε αγώνα που θα διεξαχθεί  στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της Αγιάς.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα : 15-20, 26-45(ημ.), 45-67,67-91

ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ (Γιασσάρης): Δαουλάρης 13 (1), Κόμματος 19 (3), Περρωτής 20, Χαλκιάς 14 (3), Καλεμτζάκης 16 (2), Μηλιώνης 5 (1), Παπαζήσης 2, Γούλας 2, Καμπούρης, Αργυρούλης, Σπανός, Ντεβές.

Επόμενος αγώνας για τον Ερμή Αγιάς την Κυριακή 24 Απριλίου στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο με αντίπαλο την ομάδα της Φλώρινας όπου τυπικά και μαθηματικά θα πανηγυρίσει την άνοδο στη Β Εθνική!