Μπορεί να μην σκόραρε, αλλά η ΑΕΛ πήρε αυτό που ήθελε στην Κέρκυρα. 

Κόντρα στην τοπική ομάδα οι "βυσσινί" του Σάκη Τσιώλη έπαιξαν για ένα ακόμα παιχνίδι πολύ καλή άμυνα με αποτέλεσμα να μην απειληθούν, αν και δεν κατάφεραν να σκοράρουν στις λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησαν. 

Το 0-0 έτσι έμεινε μέχρι το τέλος κρατώντας την ΑΕΛ στην κορυφή και την Κέρκυρα στο -3, με τος δύο ομάδες να "αγκαλιάζουν" πια την άνοδο στη Football League.

Μάλιστα, η Κέρκυρα έμεινε με 10 παίκτες στο 80' μετά από αποβολή του τερματοφύλακά της και, αφού είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές της, κάτω από τα δοκάρια έμεινε μέχρι το φινάλε του αγώνα ο Ντουάλα!

Το ματς

Σκληρό ματς, με πολύ δυνατές μονομαχίες. Αυτό ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα. Λίγες οι καλές φάσεις, φουλ της τακτικής από Αλέκο Βοσνιάδη και Σάκη Τσιώλη. Οι γηπεδούχοι αναγκάστηκαν να χάσουν από νωρίς τον Αλέξανδρο Αρναρέλλη λόγω τραυματισμού, με τον Σουάνη να τον αντικαθιστά στο 30'.

Η ΑΕΛ απείλησε στο πρώτο 45λεπτο με στατικές φάσεις (12' Ναγιάρ, 17' Βαρέλα), ενώ η καλύτερή της στιγμή ήταν στο 32' με το πλασέ του Κουτσιανικούλη που εξουδετέρωσε ο Κουτζαβασίλης. Στη φάση αυτή ο β' βοηθός έκανε λάθος και υπέδειξε οφσάιντ, αλλά ο "Κούτσια" ήταν πίσω από τη μπάλα. Στο 38' καταγράφηκε η καλή φάση για τους νησιώτες, όταν το σουτ του Κόντου έπειτα από εξαιρετική αντεπίθεση κατέληξε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ πήρε την κατοχή, αλλά και πάλι φάσεις δεν ήταν εφικτό να δημιουργηθούν στις δύο εστίες, μια και αμφότερες οι ομάδες ήταν καλά οχυρωμένες στα μετόπισθεν. Στο 78' ο Βαρέλα έφυγε στην αντεπίθεση, ο Κουτζαβασίλης βγήκε για να απομακρύνει, αλλά στην προσπάθεια αυτή "γκρέμισε" τον Ουρουγουανό, με αποτέλεσμα να δεχτεί κόκκινη κάρτα.

Οι συνθέσεις

ΚΕΡΚΥΡΑ(Α. Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Γκομές, Βενέτης, Κρητικός (77' Μπαλντοβαλίεφ), Αρναρέλλης (30' Σουάνης), Ζορμπάς, Παμλίδης (60' Ντουαλά), Κόντος, Χιντζίδης, Ιωάννου, Νίκιτς.

ΑΕΛ (Σ. Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Βέρτζος, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Αναστασόπουλος, Ναγιάρ (46' Ουρτάδο), Ρέντζας (67' Μπανούσης), Μπόγιοβιτς, Βαρέλα, Κουτσιανικούλης.

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Πρέντζας (Δυτ. Αττικής), Φωτόπουλος (Αθηνών)

Με πληροφορίες από Sport24