Ο τρόπος που αγωνίστηκαν οι παίκτες της ΑΕΛ με τον Πανελευσινιακό θα πρέπει να είναι και ο μοναδικός δρόμος για επιτευχθεί ο στόχος της Σούπερ Λιγκ κατά τον Ράτκο Ντόστανιτς που στη συνέντευξη Τύπου μετά τον νικηφόρο αγώνα εξήρε τον χαρακτήρα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι.

"Είχαμε ένα δύσκολο αγώνα και ύστερα από την ήττα στη Λαμία έπρεπε να νικήσουμε επιτακτικά. Ξέραμε ότι η Ελευσίνα δεν είχε πολλά να χάσει, εμείς όμως είχαμε. Ήταν σημαντικοί οι τρεις βαθμοί. Οι παίκτες έδειξαν τον χαρακτήρα τους. Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να δείχνουμε σε κάθε αγώνα για να πάμε στη Σούπερ Λιγκα. Ήταν σημαντικοί οι βαθμοί”.

Είχαμε ένα διάστημα κακής απόδοσης σήμερα. Όμως είχαμε να αγωνιστούμε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και με τη πίεση στο μέρος μας. Δεν αποτελεί ωστόσο δικαιολογία και θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε", σημείωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Ντόστανιτς.

Ικανοποιημένος από τη νίκη και ο αμυντικός της ΑΕΛ Δημήτρης Κομεσίδης: "Σήμερα γνωρίζαμε πως θα ήταν δύσκολο όπως κάθε παιχνίδι. Είχαμε μόνο έναν στόχο. Οι τρεις βαθμοί και το πετύχαμε".