Ένα αρκετά δυνατό τεστ για την ΑΕΛ το σημερινό με τον Ατρόμητο (22/7, 18:30) στο AEL FC ARENA με τους «βυσσινί» να προετοιμάζονται για τον πρώτο τους εντός έδρας αγώνα, έστω και ανεπίσημο, ενόψει της σεζόν 2017-2018.
Η ΑΕΛ πέρασε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι με τον Αντρέ Πάους να προσπαθεί να φτιάξει μια ομάδα που θα βασίζεται σε διαφορετικό στιλ παιχνιδιού σε σχέση με πέρυσι.
Μέχρι στιγμής η εικόνα των δύο προηγούμενων φιλικών ήταν αυτή που όλοι περίμεναν. Ακόμη η ΑΕΛ θέλει δουλειά με τους παίκτες να προσπαθούν να προσαρμοστούν σε αυτό το νέο τρόπο παιχνιδιού με κατοχή μπάλας, πρέσινγκ ψηλά και ανάπτυξη από πίσω έχοντας καταφέρει να το πετύχουν ανά διαστήματα.
Σήμερα κόντρα στον Ατρόμητο ίσως βγουν ακόμη καλύτερα συμπεράσματα για τον Ολλανδό αλλά και του Λαρισαίους φιλάθλους που θα πάρουν μία πρώτη γεύση για τους «βυσσινί».
Τέλος, θυμίζουμε πως σήμερα ο Πάους έχει προγραμματίσει προπόνηση στα Δέντρα ενώ αναμένεται να χρησιμοποιήσει για κάποια λεπτά στον αγώνα και τον Εμάνουελ Περόνε που δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα δύο φιλικά παιχνίδια.
Πηγή: sportlarissa.gr