Οι επιπτώσεις της Πανδημίας στην κοινωνία και στον αθλητισμό είναι  κάτι παραπάνω από γνωστές και εμφανείς και η ανάγκη για καινοτομίες  είναι μονόδρομος.

Οι ομάδες χωρίς καμία υποστήριξη από την πολιτεία αλλά και με τους  χορηγούς να δείχνουν απρόθυμοι να στηρίξουν όσες ομάδες συνεχίζουν την  προσπάθειά τους, αναγκάζονται να βρουν νέους τρόπους οικονομικής  στήριξης και όχι μόνο.

Η ΑΕΛ στα πρότυπα άλλων Ευρωπαϊκών συλλόγων εγκαινιάζει το V-ticket  (virtual ticket - εικονικό εισιτήριο).

Οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την δυνατότητα με μικρό χρηματικό  αντίτιμο που θα έχει τη μορφή οικονομικής ενίσχυσης, θα μπορούν να  «βρίσκονται» στους εντός έδρας αγώνες της Γυναικείας ομάδας  ποδοσφαίρου της ΑΕΛ και να την βοηθούν και οικονομικά αλλά και με την  θετική τους ενέργεια.

Αρχής γενομένης αυτήν την Κυριακή στις 16:00, όπου στα πλαίσια της 1ης  αγωνιστικής για το 2020-21, η ΑΕΛ θα υποδεχθεί τις Ελπίδες Καρδίτσας  στο Θεσσαλικό ντέρμπι, οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την δυνατότητα να  εξασφαλίσουν μία θέση στο γήπεδο της Νεάπολης όπου θα διεξαχθεί η  αναμέτρηση.

Με ένα ελάχιστο αντίτιμο στα 2€ θα υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθούν  στην ζωντανή αναμετάδοση της αναμέτρησης.

Ο κόσμος της ΑΕΛ πάντοτε στις δύσκολες στιγμές στήριζε τις υγιείς  προσπάθειες και είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα πράξει για ακόμα μία φορά  και στο κάλεσμα της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου.

Με μόνο 2€... «έλα» και εσύ στο γήπεδο και στήριξε την ΑΕΛ.

http://e-ael.gr/gynaikeia-omada/vticket

Τρόποι χρηματικής ενίσχυσης (ελάχιστο αντίτιμο για να αποσταλούν  κωδικοί παρακολούθησης του αγώνα 2€)

-Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

-Μέσω Pay-Pal

-Με click away (μέχρι μία ημέρα πριν τον αγώνα)

Για ερωτήσεις στο football@e-ael.gr