Ο Κώστας Φραντζέσκος στις δηλώσεις που έκανε μετά τo τέλος του ματς και την εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Α.Ε. Καραϊσκάκης, μίλησε για την δουλειά που γίνεται στη θεσσαλική ομάδα, ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι υπάρχει ένα ιδιαίτερα υψηλό σε ποιότητα ρόστερ και ότι οι παίκτες με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα έχουν αδικήσει τον εαυτό τους, κάτι που τους το έχει πει ο 52χρονος τεχνικός.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι: Από την αρχή μέχρι το 90+3’ θεωρώ, πως τα ελέγχαμε πλήρως. Ήταν θέμα χρόνου να ελέγξουμε το παιχνίδι από την στιγμή που βάλαμε το γκολ. Αδρανίσαμε μόνο μία φορά και έγινε ένα πέναλτι και ο αντίπαλος μας μπήκε στο παιχνίδι από το πουθενά.

Για το αν προλάβει ο Απόλλων Λάρισας να μπει στα πλέι-οφ: «Στόχος μας είναι να κάνουμε ότι είναι καλύτερο για την ομάδα, να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Κοιτάμε, ένα-ένα το παιχνίδι και να βελτιωνόμαστε, τίποτα άλλο».

Για την βελτίωση στο σκοράρισμα: «Θέλουμε, ακόμα πάρα πολύ δουλειά, σ’ αυτό το κομμάτι, δηλαδή στο τρίτο κομμάτι του γηπέδου, που πρέπει να βάλεις γκολ. Δημιουργούμε τις ευκαιρίες, πρέπει να είμαστε ακόμα πιο αποτελεσματικοί. Αν θα είμαστε πιο αποτελεσματικοί δεν θα έχουμε θέμα, δεν θα αγχωνόμαστε για να πηγαίνει το παιχνίδι στην κόψη του ξυραφιού»

Για το αν αντικατοπτρίζει ο βαθμολογικός πίνακας την θέση και το ροστερ των Θεσσαλών: «Όχι, και το έχω πει και στα παιδιά τα ίδια, έχουν αδικήσει τον εαυτό τους, από την αρχή της περιόδου. Δεν ξέρω τι γινόταν. Εμένα με ενδιαφέρει από τότε που ήρθα, βλέπουμε βελτίωση και αυτό με χαροποιεί, είναι παιδιά που πιστεύουν στον εαυτό τους και θέλουν να φτάσουν όσο ψηλά γίνεται».

a-sports.gr