Τη φιλική νίκη με 1-0 επί της ΑΕΛ πήρε το απόγευμα της Κυριακής (8/10) ο Άρης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με την ομάδα του Δημήτρη Σπανού να κερδίζει και τις εντυπώσεις.
Oι «κίτρινοι», λοιπόν, μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και στο 3ο λεπτό ο Θεοδωρόπουλος μπλόκαρε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαργκάν, ενώ στο 10' ο Δεληζήσης έκανε την προβολή μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Πλατέλλας και η μπάλα πέρασε άουτ.
Δύο λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Πασά μετά τη σέντρα του Τσουμάνη κατέληξε στην αγκαλιά του Θεοδωρόπουλου, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε την ατομική προσπάθεια και το σουτ στο 19', με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.
Οι «βυσσινί» δεν ήταν σε καλή κατάσταση και δεν δημιουργούσαν ευκαιρίες, ενώ σταδιακά ο ρυθμός έπεσε αισθητά.
Τελικά, το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 70', καθώς ο Κάσσος έκανε την κούρσα και την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε τον Ντούνη, που με πλασέ βρήκε δίχτυα.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Γιαννιτσάνης προσπάθησε να φέρει άμεσα το ματς στα ίσα, αλλά κόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Μπούρμπο, ενώ οι Θεσσαλοί άγγιξαν την ισοφάριση στο 85', με τον Κρίζμαν να κάνει το σουτ μετά από σημαντικό λάθος του Ιντζόγλου και την μπάλα να περνά άουτ.
ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Σόουζα, Δεληζήσης (73' Μαραγκός), Τσουμάνης (46' Τζανακάκης), Μπούρμπος (73' Νέτο), Ιντζόγλου, Μουμίν (73' Λώττας), Πλατέλλας (46' Ντούνης), Πασάς (73' Μιλούνοβιτς), Μπαργκάν (46' Κάσσος), Διαμαντόπουλος (71' Στεφάνοβιτς).
ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Φάρκας, Κούσας, Ουάλας (62' Κόντορ), Ρέντζας (56' Γιαννιτσάνης), Μασούρας, Μπάλλας (79' Κρίζμαν), Αγκάνοβιτς, Λεοζίνιο, Ντέλετιτς, Ναζλίδης (46' Περόνε).

a-sports.gr