Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Απόλλων Λάρισας στην Καρδίτσα κόντρα στην Αναγέννηση το Σάββατο (25/11) για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Το παιχνίδι κρίθηκε στην επανάληψη με τους γηπεδούχους να σημειώνουν δύο γκολ και τον Απόλλωνα να «φωνάζει» δίκαια για ένα καθαρό πέναλτι όταν το σκορ ήταν 0-0. Περισσότεροι από 500 φίλοι της Αναγέννησης βρέθηκαν στις εξέδρες για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Αξίζει να αναφέρουμε πως στα επίσημα του Σταδίου βρέθηκαν σύσσωμη η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας με τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Μαντζανά να βλέπει το παιχνίδι μαζί με τον «χρυσό» χορηγό της ομάδας κ. Νίκο Τσόγια που είναι σε κάθε ματς δίπλα στην ομάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, πολύ κακό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, με ελάχιστες φάσεις και τον αγωνιστικό χώρο να μην ευνοεί την δημιουργία για καμία από τις δύο ομάδες. Πιο επιθετικός ο Απόλλων Λάρισας που κέρδισε και δύο κόρνερ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεσή τους στα καρέ του Απόλλωνα και κατάφεραν να σκοράρουν με τον Τζέκο και λίγο αργότερα να «κλειδώσουν» τη νίκη με τον Χατζάρα. Ο Απόλλων Λάρισας από την πλευρά του δεν έγινε απειλητικός, αφού ελάχιστες στιγμές «πάτησε» την αντίπαλη περιοχή.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Ποζατζίδης, Θεοδωράκης, Κισκαμπάνης, Σουντουρά, Σταματάκης (79’ Ρουσσάκης), Μπιτέλης, Πλαβούκος, Τζέκος (90’ Μπούσδρας), Κονέ (65’ Χατζάρας).

Απόλλων Λάρισας Νίκος Θεοδοσιάδης): (Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτσεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Μαυριάς, Τσιλούλης, Σαχινίδης, Σουλίδης (57’ Λαμπρόπουλος), Βουτσιάς (74’ Ανδρέου Γ.).

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Πέλλας) Βοηθοί: Δεμερτζής (Πέλλας), Καλύβας (Φθιώτιδας).

Πηγή: Athleticlarissa.gr (Χρήστος Γκατζούλης)