Το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής μπαίνει στην τελική του ευθεία και η ΑΕΛ προετοιμάστηκε κατάλληλα για το πρώτο από τα τρία τελευταία παιχνίδια, καθώς υποδέχεται αύριο στο κλειστό του Αλκαζάρ και στις 17:00 την ομάδα του Άργους Ορεστικού.

Ο στόχος είναι αποκλειστικά και μόνο η κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα για την ομάδα μας, ώστε να παραμείνει σε αυτό το κρίσιμο σημείο σε τροχιά διεκδίκησης της ανόδου στην Α2 κατηγορία. Σ' αυτήν την προσπάθεια όμως οι παίκτες δεν θα πρέπει να είναι μόνοι. Και είναι σίγουροι ότι αύριο, για μία ακόμη αναμέτρηση ο κόσμος της ΑΕΛ θα είναι στο πλευρό τους, ώστε να επιστρέφουν στα θετικά αποτελέσματα και να κάνουν ένα καθοριστικό βήμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στη βαθμολογία, που θα τους δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσουν την άνοδο στον αγώνα μπαράζ με την ομάδα που θα τερματίσει δεύτερη στον όμιλο του Νότου.

Αγωνιστικά η ΑΕΛ είναι σε καλή κατάσταση, ενώ θα απουσιάσουν ο Σάκης Κουτίνας, που συνεχίζει να ακολουθεί την κατάλληλη θεραπεία για να αποκατασταθεί ο πρόσφατος τραυματισμός του στο γόνατο, αλλά και οι νεαροί Τζήμας και Παπαϊωάννου, οι οποίοι από αύριο θα βρίσκονται μαζί με τους συμπαίκτες τους στην ομάδα Εφήβων της ΑΕΛ, στη Θεσσαλονίκη, όπου και θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση Βορείου Ελλάδος, για να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στο Final 4 που θα πραγματοποιηθεί στην Καστοριά.

Οι αντίπαλοι και το πρόγραμμα για τους Έφηβους:

Κυριακή 24/04, 19:00: ΑΕΛ-Πιερικός

Δευτέρα 25/04, 12:00: ΑΕΛ-Αστέρας Καβάλας

Τρίτη 26/04, 12:00: ΑΕΛ-Μουδανιά

Τετάρτη 27/04, 12:00: ΑΕΛ-Πρωτέας Γρεβενών