Το χρονόμετρο έδειχνε το 92' στο AEL FC Arena την Κυριακή το βράδυ. Ο Νίκος Γκόλιας σούταρε μέσα από την περιοχή του Ολυμπιακού, η μπάλα κόντραρε στον Λούκα Μιλιβόγεβιτς και κατέληξε στα δίχτυα του Στέφανο Καπίνο!

Οι "βυσσινί" επικράτησαν 1-0 των Πειραιωτών στον κάμπο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League, και πανηγύρισαν σαν μικρά παιδιά τη σπουδαία τους επιτυχία. Όλα τα λεφτά, βέβαια, ο πανηγυρισμός του πάγκου της ΑΕΛ στο γκολ του Γκόλια!

Η μπάλα πάει στα δίχτυα και οι εκστασιασμένοι ποδοσφαιριστές της θεσσαλικής ομάδας πέφτουν επάνω στον προπονητή τους, Άγγελο Αναστασιάδη, για να πανηγυρίσουν μαζί του το τέρμα που σημειώθηκε. Ο 63χρονος τεχνικός "κατεδαφίζεται" στο έδαφος με δύναμη...

"Θα με σκοτώσετε ρε! Θα με πεθάνετε, 63 χρονών άνθρωπο"! Αυτή είναι η ατάκα που φέρεται να ξεστόμισε ο Μακεδόνας τεχνικός αφού καταπλακώθηκε, με αποτελέσματα τα γυαλιά του να φύγουν από το πρόσωπο, μέσα στον πανζουρλισμό των έξαλλων πανηγυρισμών!

Πατήστε ΕΔΩ και δείτε μέσα από την τηλεόραση της Nova το τρομερό video, το οποίο ασφαλώς δείχνει πόσο δεμένοι είναι στην ΑΕΛ. Ένα "κουβάρι", παίκτες, παράγοντες και προπονητικό επιτελείο, που δικαιώθηκαν για την εξαιρετική τους προσπάθεια.

sport24.gr