Μεγαλώνει η βραζιλιάνικη παροικία στον Απόλλωνα Λάρισας… Μετά τους Λούκας Ράμος, Λουκάο, Μαρκολίνο και Πολέτο ακόμη ένας παίκτης από τη χώρα του καφέ θα φορά πλέον τη φανέλα του.
Ο λόγος για τον Λούκας Μπραμπίγια ο οποίος είχε δώσει τα χέρια με τους Θεσσαλονικείς και από την Τετάρτη (16/1) ανήκει και επίσημα στο έμψυχο δυναμικό τους.
Οι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του 23χρονου μεσοεπιθετικού ο οποίος την Πέμπτη (17/1) θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα  του ομάδα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση μιας μεταγραφής που είχε ήδη εντοπίσει εδώ και ενάμιση μήνα.
Η λαρισινή ΠΑΕ ανακοινώνει λοιπόν την απόκτηση του Lukas Brambilla (Λούκας Μπραμπίγια).
Ο Brambilla (Μπραμπίγια) είναι γεννηθείς στις 04/01/1995 στην Caxias do Sul της Βραζιλίας και διαθέτει Ιταλικό διαβατήριο.
Αγωνίζονταν μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου στην Φιλανδία και συγκεκριμένα στην AC Kajaani.
Ο Brambilla είναι ένα 10άρι που χρησιμοποιεί και τα δύο του, τα πόδια, παίζει όμως με την ίδια ευκολία και στα άκρα, ενώ διακρίνεται για την διεισδυτικότητα του, όπως επίσης για την ντρίμπλα και την ταχύτητα του.
Αργά το βράδυ της Δευτέρας εκ μέρους της διοίκησης της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ο κ. Γιώργος Βέβης τον υποδέχθηκε και τον παρουσίασε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.
Την Πέμπτη (17/01) ο Brambilla θα γνωρίσει αρχικά και θα προπονηθεί κατόπιν με τους νέους συμπαίκτες του, σε προπόνηση που θα λάβει χώρα στο γήπεδο Συκουρίου".

a-sport.gr