Mετά το νέο «επεισόδιο» ανακοινώσεων και έντασης μεταξύ ΠΑΕ ΑΕΛ και Ερασιτεχνικής, πραγματοποιήθηκε σήμερα κανονικά η εκδήλωση-ανοιχτή συζήτηση την οποία διοργάνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας.
Εκεί, από την πλευρά της ΠΑΕ παρουσιάστηκαν οικονομικά δεδομένα με βάση τα οποία τα στελέχη της τόνισαν ότι και το περσινό αλλά και το μέχρι στιγμής τωρινό (μέχρι 31/12/2016) οικονομικό άνοιγμα καλύφθηκε από τον Αλέξη Κούγια.
Με τη σειρά του, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα του γηπέδου, και στο ότι έχει χτιστεί σε γη που είχε αρχικά δημόσιο χαρακτήρα, καλώντας μάλιστα και τον Δήμο Λαρισαίων να εξετάσει το όλο θέμα.
Πυροσβεστικό ρόλο επέλεξε να έχει ο Δήμαρχος Λαρισαίων, με τον Απόστολο Καλογιάννη να σημειώνει πως ήταν μεγάλο λάθος η απόφαση για παραχώρηση από την πλευρά της πόλης της έκτασης-φιλέτου για το γήπεδο, ενώ κάλεσε όλες τις πλευρές της οικογένειας της ΑΕΛ να βρουν τον τρόπο να συνεννοηθούν και να πέσουν οι τόνοι ώστε να μην δημιουργείται τοξικό κλίμα στην πόλη. Όσον αφορά και πάλι το γήπεδο και τη χρήση του, ο κ. Καλογιάννης ουσιαστικά υπογράμμισε ότι δεν μπορεί ο Δήμος να εμπλακεί εκεί όπου υπάρχουν επιχειρηματικές διαφορές.
Όσον αφορά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΑΕ, οι νεαροί Καλύβας (Κ17), Δίχρης (Κ15), με τον προπονητή τερματοφυλάκων των ηλικιακών ομάδων Ευρυπίδη Βακουφτσή , ήταν οι τυχεροί στην σημερινή κοπή πίτας, μαζί με τον φυσικοθεραπευτή της πρώτης ομάδας της ΠΑΕ ΑΕΛ, Γιώργο Ζαχαρή.
thessaliatv.gr