Σε πρώτο βαθμό ο Απολλων Λάρισας δεν αδειοδοτήθηκε για το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2, αλλά θα ασκήσει έφεση και ελπίζει ότι θα δικαιωθεί.

Αυτό ανέφερε την Τρίτη (13/10) ο μεγαλομέτοχος των Θεσσαλών Παναγιώτης Μαντζανάς στο Pressing 90.1, Rock n’Sports, λέγοντας σχετικά: «Όταν από την Επιτροπή Αδειοδότησης προκύπτει αρνητικό αποτέλεσμα που δεν το περιμένεις, υπάρχει ανησυχία.

Πιστεύω όμως ότι όλα θα πάνε καλά. Προχωράμε άμεσα σε έφεση και την άλλη εβδομάδα που θα βρεθούμε στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή θα αποδείξουμε ότι είμαστε σωστοί σε όλα. Το πρόβλημα ήταν τυπικό.

Εμείς είμαστε τακτοποιημένοι οικονομικά, αλλά ελήφθη υπόψη η αρχική προθεσμία που είχαν δώσει για 30/6 και όχι η παράταση για 20/9. Γι' αυτό και απορρίφθηκαν αρκετές ομάδες με το ίδιο σκεπτικό. Εμείς πάντως ρυθμίσαμε τις οφειλές μας. Απλά όταν πας σε δικαστήριο κρατάς πάντα μια επιφύλαξη.

Σε κάθε περίπτωση δεν θα προκύψει αγωνιστικό ζήτημα.

Το θέμα της αδειοδότησης είναι για εμάς καθαρά ηθικό. Με όσα περάσαμε από τον Μάρτιο ως τώρα, χωρίς να πάρουμε καν τις 200.000 ευρώ από την ΕΡΤ, είναι κατόρθωμα που είμαστε εντάξει με τις υποχρεώσεις μας ως 31/12/19. Κι υπάρχουν πάντα τα τρέχοντα.

Δεν μπορείς να αφήσεις ας πούμε απλήρωτους τους σημερινούς παίκτες και να ασχολείσαι μόνο με τα παλιά. Βρήκαμε όμως τη χρυσή τομή μέσα από πανδημίες κι ένα σωρό αναποδιές να είμαστε τακτοποιημένοι.

Μη αδειοδότηση ωστόσο, για να γνωρίζει κι ο κόσμος, σημαίνει πως μπορούμε να πάρουμε όσους Έλληνες παίκτες έως 25 ετών θέλουμε, το ίδιο και κοινοτικούς και μόλις τρεις άνω των 25 ετών.

Εμείς αυτή τη στιγμή έχουμε πάρει άνω των 25 τους Μόρα, Γκόλια και Μπάλλα. Ο προγραμματισμός μας έγινε ώστε να μην έχουμε αγωνιστικό θέμα ό,τι κι αν συμβεί. Μοναδικό πρόβλημα προκύπτει για την απόκτηση ενός έμπειρου επιθετικού με τον οποίο είχαμε προχωρημένες συζητήσεις. Αν δεν πάρουμε άδεια, θα στραφούμε σε άλλη λύση».

a-sports.gr