Η αναμέτρηση της Λεωφόρου «ρίχνει» της αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ με τους Παναθηναϊκό και ΑΕΛ να θέλουν το τρίποντο της νίκης.
Στο «τριφύλλι» που εξακολουθεί να βρίσκεται σε οικονομική και διοικητική αβεβαιότητα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι παίκτες του θέλουν να πετύχουν τη δέυτερη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα και να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Τσάβες, Λουτσιάνο, Καμπέσας και Δώνη, σκεπτόμενος να επιλέξει εκ νέουν τον σχηματισμό 4-3-3 που προσδίδει μεγαλύτερη ασφάλεια και έλεγχο στην μεσαία γραμμή.
Πιθανή ενδεκάδα: Βλαχοδήμος, Χουλτ, Μολέδο, Κολοβέτσιος (Κουτρουμπής), Κουλιμπαλί, Σιλά, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Βιγιαφάνιες, Λουντ, Μολίνς
Για την ουραγό της βαθμολογίας ΑΕΛ που παραμένει χωρίς τρίποντο μετά από επτά αγωνιστικές, ο Ηλίας Φυντάνης θέλει να δει την ομάδα του να παρουσιάζει θετικό πρόσωπο, ανάλογο με εκείνο που της χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Πολλά προβλήματα στο κέντρο της άμυνας για τους «βυσσινί» που θα αγωνιστούν χωρίς τους Γκόλια και Γιοβάνοβιτς.
Επικρατέστεροι έντεκα σε 4-2-3-1: Μπόζοβιτς, Γουάλας, Ζίζιτς, Κούσας, Ρέντζας, Αγκάνοβιτς, Φατιόν, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο, Κριζμάν, Ναζλίδης
Σέντρα στο παιχνίδι της Λεωφόρου στις 19:30 (Novasports 1), ενώ διαιτητής θα είναι ο Μένιος Κουτσιαύτης του συνδέσμου Άρτας. Πολύς κόσμος αναμένεται στο γήπεδο για να στηρίξει τους «πράσινους».

sdna.gr