Καρπενήσι τέλος για την ΑΕΛ… Οι ποδοσφαιριστές της λαρισινής ομάδας ολοκλήρωσαν την Κυριακή (28/7) το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους στην πρωτεύουσα του νομού Ευρυτανίας και επέστρεψαν στη βάση τους.

Η λαρισινή ομάδα για δύο εβδομάδες έκανε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία στο βουνό, με τον προπονητή Γκόρνταν Πέτριτς να μην …χαρίζεται στους παίκτες του και να δουλεύει μαζί τους σε καθημερινή βάση σε όλους τους τομείς.

Οι «βυσσινί» στις 14 μέρες που πέρασαν στην στερεοελλαδίτικη πόλη έδωσαν και τρία σουπερλιγκάτα φιλικά με Πανιώνιο, Βόλο και Παναιτωλικό. Φιλικά στα οποία η ΑΕΛ …έφερε φουλ του «Χ», καθώς και στα τρία αυτά ματς έμεινε στην ισοπαλία.

Στα παιχνίδια αυτά ο Σέρβος προπονητής των Λαρισαίων χρησιμοποίησε τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές και σίγουρα είδε πράγματα και θετικά και αρνητικά.

Το μόνο δεδομένο είναι ότι η ΑΕΛ θέλει ακόμα δουλειά, αν θέλει να δικαιώσει τις υψηλές προσδοκίες της διοίκησης, οι οποίες φτάνουν μέχρι την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη.

Η συνέχεια περιλαμβάνει αρκετή δουλειά και τέσσερα ακόμα φιλικά, τρία τον Αύγουστο και ένα κατά την διακοπή του πρωταθλήματος της SuperLeague 1, στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Η ΑΕΛ θα παίξει εκτός έδρας την Κυριακή 4 Αυγούστου με την Λαμία, τρεις μέρες αργότερα θα αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, άγνωστο που, ενώ στις 11/8 θα αγωνιστεί στα Πηγάδια απέναντι στην Ξάνθη. Ο κύκλος των φιλικών θα ολοκληρωθεί με αυτό της 7ης Σεπτεμβρίου και πάλι απέναντι στον ΠΑΣ χωρίς να έχει γίνει και εδώ γνωστή η έδρα.

Τέλος με αφορμή την ολοκλήρωση των προπονήσεων στο Καρπενήσι οι «βυσσινί» έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες, τις οποίες και ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο τιμ μάνατζερ των Λαρισαίων, Κωνσταντίνος Μαντζιώκας, ευχαριστώντας παράλληλα και τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου για την εξυπηρέτηση που παρείχαν στην ομάδα κατά την παραμονή της εκεί.

a-sports.gr