Μεγάλη νίκη που του εξασφαλίζει σε σημαντικό βαθμό την σωτηρία πέτυχε ο Απόλλωνας Λάρισας επικρατώντας του ΟΦ Ιεράπετρας με 1-0.

Με ένα γρήγορο γκολ από τον Σέχου, ο Απόλλωνας Λάρισας επικράτησε του ΟΦ Ιεράπετρας με 1-0, κάνοντας άλμα σωτηρίας. Οι Θεσσαλοί με το τρίποντο αυτό έφτασαν τους 28 βαθμούς, 5 περισσότερους από την ΑΕ Καραϊσκάκης που έχει 23 και βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη οι Κρητικοί παρέμειναν τελευταίοι με 17 και έχασαν και τις όποιες μαθηματικές ελπίδες είχαν.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε μόλις στο 6' ο Σέχου με κεφαλιά, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε από μία αποβολή. Για τους γηπεδούχους αποβλήθηκε ο Μόρας στο 60', ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Κούστα στο 88'.

Απόλλων Λάρισας (Φραντζέσκος): Αστράς, Καμπέρης, Μόρας, Σκούπρα, Μπαλογιάννης, Μπάλλας, Ντα Κάμπο, Λουκάς, Γιάκος, Αθανασιάδης, Σέχου.

ΟΦ Ιεράπετρας (Καβακάς): Παπαδόπουλος, Καψάλης, Περδίκης, Ζήσης (46′ Χιντζίδης), Χατζητερζόγλου, Λεμονής, Φουάσης (77′ Αρναούτογλου), Γκίνη (77′ Τσιλιγγίρης), Μπαράτα (70′ Ντούνης), Κούστα, Βουό.

gazzetta.gr