Ο Λεβαδειακός έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Μπιανκόνι κατάφερε να πανηγυρίσει ένα σπουδαίο διπλό, καθώς επικράτησε με 2-1 του Απόλλωνα Λάρισας.

Το παιχνίδι άρχισε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν διαδρόμους για να πετύχουν ένα γκολ, χωρίς όμως να πετυχαίνουν τον στόχο τους. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο το ματς άνοιξε και η ομάδα του Λεβαδειακού ευτύχησε να βρει πρώτη τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Μπιανκόνι, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς στο 59', νίκησε τον Γλύκο με ωραία κεφαλιά, κάνοντας το 0-1 για την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 89' χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χατζή. Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα μοιράζονταν τον βαθμό της ισοπαλίας, ήρθε ξανά ο Μπιανκόνι και στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Απόλλων Λάρισας, από τα εννέα μέτρα για το 1-2, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Ετσι, μετά από αυτή τη νίκη ο Λεβαδειακός παρέμεινε στην δεύτερη θέση με 38 βαθμούς και στο -5 από τον πρωτοπόρο Ιωνικό, ενώ η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας έμεινε στους 24 και στην 8η θέση της Super League 2.

Απόλλων Λάρισας (Φραντζέσκος): Γλύκος, Γκόλιας (27′ λ.τ Λουκάς), Μπάλλας (67′ Τασιούλης), Λίταινας (81′ Κουντρουμπής), Καμπέρης, Μπάμπης, Σκούπρα, Ομπράντοβιτς, Αθανασιάδης, Χατζής, Γιάκος.

Λεβαδειακός (Σανίνο): Μένκα, Νίκας (85′ Θεοχάρης), Τζημόπουλος, Τσάπρας, Μυτίδης (59′ Μπιανκόνι), Μεχία, Νίλι, Λιάγκας, Κωστή (69′ Κονέ), Παναγιώτου, Πολέττο (59′ Μαρίνος).

gazzetta.gr