Ένα ακόμη ντέρμπι για τον Ερμή Αγιάς-Λάρισας το απόγευμα του Σαββάτου στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
Η ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα φιλοξενεί τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα, Ηρακλή στο τελευταίο ματς του 2018 και θέλει αφενός να κλείσει με θετικό πρόσημο τη χρονιά και αφετέρου να διατηρήσει αλώβητη την έδρα της, μένοντας έτσι στις υψηλές βαθμολογικές θέσεις του πρωταθλήματος.
Ματς με υψηλό δείκτη δυσκολίας για τους παίκτες του Ερμή, που έχοντας όμως πολύ καλή ψυχολογία από τα συνεχή θετικά αποτελέσματα ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να πετύχουν μία ακόμη σημαντική νίκη κόντρα σ' έναν αντίπαλο που έχει θέσει ως στόχο την άνοδο.
Για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες της συγκεκριμένης αναμέτρησης ο Ερμής «ποντάρει» πολλά στον φίλαθλο κόσμο – η προπώληση των εισιτηρίων κινείται σε ιδιαίτερα καλούς ρυθμούς - που καλείται να βρεθεί στο πλευρό του, να αποτελέσει τον «έκτο παίκτη» σε αυτό το ντέρμπι και να βοηθήσει την ομάδα να κατακτήσει το ροζ φύλλο αγώνα.
Μοναδικός «πονοκέφαλος» για τον τεχνικό του Ερμή είναι ο τραυματισμός του Σίλα Τσούμα που δεν αποκλείεται να τον κρατήσει εκτός του αυριανού αγώνα.
Να θυμίσουμε ότι πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο Ερμής θα τιμήσει τον Λαρισαίο μπασκετμπολίστα του Ηρακλή, Βασίλη Αγγελακόπουλο, ενώ παράλληλα έχει ετοιμάσει και μία σειρά από εκπλήξεις για τους φιλάθλους.