Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΛ την Πέμπτη, η προτελευταία πριν τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο AEL FC ARENA για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο Σάκης Τσιώλης δεν υπολογίζει τέσσερις παίκτες του που θα απουσιάσουν για διαφορετικούς λόγους, αναζητώντας το κατάλληλο σχήμα για να καλυφθούν τα κενά.

Σευγκεκριμένα, ο τεχνικός της ΑΕΛ δεν έχει στην διάθεση του τους Τικίτο και Ντοντό που βρίσκονται στο στάδιο αποθεραπείας και ακόμη δεν έχουν πατήσει γήπεδο, ενώ ο Άντονι Φατιόν είναι τιμωρημένος και θα χάσει το τέταρτο παιχνίδι του για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, τη στιγμή που νοκ άουτ είναι και ο Γεννάδιος Ξενοδόχοβ μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την ΑΕΚ. Ο βασικός τερματοφύλακας της ΑΕΛ, από τους διακριθέντες στο φετινό πρωτάθλημα, θα μείνει εκτός σίγουρα με τον ΠΑΣ ενώ θεωρείται πολύ δύσκολο να προλάβει και το μεθεπόμενο ματς με τον Πανιώνιο στην Αθήνα.

Από την άλλη, έχουν επιστρέψει σε φουλ ο Μανώλης Μονιάκης που έλειψε από τα προηγούμενα παιχνίδια λόγω ενοχλήσεων, ο Νίκος Αναστασόπουλος αλλά και ο Μίλος Ντέλετιτς που ήταν απών στο ΟΑΚΑ εξαιτίας της κόκκινης στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Η τελευταία προπόνηση για την ΑΕΛ έχει προγραμματιστεί στις 10:30 το πρωί της Παρασκευής, μετά το τέλος της οποίας ο Τσιώλης θα ανακοινώσει τη αποστολή στους παίκτες του ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.